Postani zvanični bloger LeadCon2019 i osvoji besplatnu kartu

Otvaramo prijave za takmičenje za zvanične blogere LeadCon2019 konferencije koja će se ove godine treći put zaredom održati u Septembru 2019. Godine. Postani deo velike LeadCon zajednice!
Postani bloger LeadCona

Sve što treba da uradiš kao bloger da bi se prijavio za takmičenje jeste da napišeš blog, napraviš podkast ili snimiš video na temu “Zašto želim da učestvujem na LeadCon konferenciji”, objaviš na društvenim mrežama uz haštag #leadcon2019, taguješ zvanični nalog LeadCon konferencije i popuniš prijavu. Nema ograničenja na tekstualni format, već se mogu koristiti i audio ili video zapisi.

Prijavu možete popuniti klikom na link: PRIJAVA

Rok za prijavu na takmičenje je 30. avgust a 2. septembra ćemo na sajtu LeadCon konferencije (i svim društvenim mrežama) objaviti spisak odabranih blogera.

Odabrani blogeri dobijaju besplatnu kartu za konferenciju koja uključuje video snimke svih predavanja, prezentacije predavača i 8 uvodnih vebinara.

Tokom konferencije obaveza blogera jeste da objavi jedan blog post, podkast ili video snimak na temu LeadCon konferencije, da na društvenim mrežama aktivno izveštava tokom konferencije i da nakon konferencije objavi jedan blog post ili video snimak, najkasnije do 30. septembra.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: