Portal za zapošljavanje mladih – SBU Poslovi

Ukoliko ste u potrazi za honorarnim poslom, želite da zaradite dodatan džeparac ili se, ipak, nedavno završili fakultet i potrebno vam je radno iskustvo, idealna polazna tačka jeste upravo portal SBU Poslovi.
SBU Poslovi

Portal za zapošljavanje mladih SBU – Poslovi (www.sbu-poslovi.rs) predstavlja najveću bazu stalnih, privremenih i honorarnih poslova za studente, diplomce, srednjoškolce i nezaposlena lica do 30 godina.

Portal SBU – Poslovi omogućava studentima i svim mladim ljudima od 15 do 30 godina, da na brz način dođu do velike ponude poslova.

Na portalu poslove oglašavaju omladinske zadruge, agencije za zapošljavanje i sve firme koje imaju za cilj da zaposle mlade ljude.

Mnogi mladi ljudi se nakon završetka fakulteta susreću sa velikom preprekom za zaposlenje – nedostatkom radnog iskustva. Ukoliko ne želite da dozvolite da vam se to dogodi, iskoristite svoje slobodno vreme i pronađite posao još tokom studija, zaradite novac, proširite svoje kontakte i steknite iskustvo koje ćete jednog dana moći da navedete u radnoj biografiji. 

Ukoliko ste nedavno završili fakultet, kao diplomac možete pronaći posao koji će vam pomoći da steknete radne navike, upoznate se sa načinom rada u kolektivu, a možda čak i dobijete priliku za napredovanje i građenje karijere.

Dobra stvar je da je poslove na portalu moguće pretraživati na osnovu datuma objavljivanja, tipa posla (privremeni, full time, part time ili freelance), na osnovu traženog statusa kandidata (student, diplomac, srednjoškolac ili nezaposleno lice) ili pak na osnovu radnog iskustva (bez iskustva, manje od jedne godine, više od jedne godine i više od dve godine).

Svi oglasi za posao objavljeni na portalu objavljuju se i u studentskoj Facebook grupi za zapošljavanje SBU – Poslovi koja trenutno ima više 45.000 članova.

Oglasi za posao namenjeni svršenim studentima objavljuju se u Facebook grupi namenjenoj diplomcima (grupu možete pogledati klikom na SBU – Diplomci).

Posetite portal, pronađite adekvatan posao, steknite iskustvo i započnite svoju karijeru.

Portal za zapošljavanje mladih: www.sbu-poslovi.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: