ParkUp 2019! – Zimski startap kamp

Program kampa obuhvata interaktivan rad kao uvod u proces formiranja poslovnih ideja korišćenjem Lean startup metodologije sa akcentom na definisanje problema i rešenja, definisanju profila i segmenata kupaca, konkurenciji i tržištu.
ParkUp! startap

Naučno-tehnološki park Beograd pokrenuo je ParkUp! – zimski startap kamp 2019, intezivan petodnevni program učenja, rada i druženja namenjen studentima sa ciljem da zakorače u startap svet, steknu znanja i veštine kako da kreiraju ideje/uoče probleme, formiraju tim i upoznaju se sa koracima u razvoju jednog uspešnog startap-a.

Kamp će biti održan od 18. do 22. februara, a za učešće je dovoljna otvorenost ka novim znanjima. Nije potrebno da studenti imaju oformljen tim ili poslovnu ideju – do nje će doći kroz dinamičan rad na kampu!

Svaki polaznik će za vreme kampa biti deo jednog od 10 multidicsiplinarnih timova što će im pomoći da steknu veštine o formiranju timova i liderstvu.

Učešćem u programu studenti stiču i mogućnost da se upoznaju sa preduzetnicima, startap osnivačima i mentorima koji im mogu preneti značajna iskustva i savete za lični i profesionalni razvoj, a iskusiće i kako izgleda Demo Day u startap svetu i koje veštine su potrebne za uspešno predstavljanje startap tima.

Prijave za ParkUp!- zimski startap kamp 2019, su obavezne i otvorene su do 1. februara 2019. godine.

Više informacija naći ćete OVDE.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: