Otvorene su prijave za StartFON!

Projekat StartFON će se održati 20. i 22. maja u Beogradu i namenjen je svim studentima koji žele da se oprobaju u rešavanju studije slučaja za neke od najuspešnijih kompanija u regionu i da time osvoje praksu i steknu značajne menadžerske i strateške veštine! StartFON je projekat organizacije Studentske Asocijacije Fon-a na kome učesnici imaju zadatak da reše studije slučaja koje će im zadati kompanije Bambi, Mercator i Knjaz Miloš, nakon čega imaju priliku da osvoje praksu i druge vredne nagrade! Pored takmičenja u rešavanju studije slučaja, sve učesnike očekuje i obuka kompanije Startuj.com i Case Study Club-a.
StartFON

StartFON je projekat Studentske Asocijacije FON-a namenjen razvoju menadžerskih i strateških veština studenata, koji kroz rešavanje studije slučaja za uspešne kompanije kao što su Bambi, Mercator i Knjaz Miloš, imaju priliku da osvoje praksu! Projekat se sastoji iz edukativnog i takmičarskog dela.

Edukativni deo projekta će se održati 20. maja i obuhvata obuku koju će držati kompanija Startuj.com o veštinama prezentovanja i prodaje, kao i predavanje Case Study Club-a o samoj metodologiji rešavanja studije slučaja. Tokom prvog dana StartFON-a, kompanije Bambi, Mercator i Knjaz Miloš će zadati svoje studije slučaja učesnicima projekta, nakon čega oni imaju jedan dan da osmisle najbolje rešenje!

Takmičarski deo projekta će se održati 22. maja i sastoji se iz prezentovanja rešenja takmičarskih timova za zadatu studiju slučaja, nakon čega sledi proglašenje pobedničkih timova i dodela nagrada!

Saznaj nešto novo iz oblasti rešavanja studije slučaja, stekni novo iskustvo, dođi u kontakt sa nekim od najuspešnijih kompanija u regionu i osvoji praksu!

Prijave su otvorene od 2 – 15. maja i možete se prijaviti na ovom linku.

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: