Nelt osmomesečna obuka – „Dobar start“

Kompanija Nelt je po peti put zaredom raspisala konkurs „Dobar start“koji studentima završnih godina i diplomcima nudi plaćenu osmomesečnu obuku za poziciju Key Account Manager u ovoj kompaniji.
Obuka dobar start Nelt

Do sada je nakon završenog programa, više od 90 odsto učesnika dobilo priliku za stalno zaposlenje u kompaniji i danas su deo Neltovog prodajnog tima.

Trening program pod sloganom „Pređi na sledeći nivo“ obuhvata rad na nekoliko pozicija u okviru sektora prodaje i sticanje znanja kroz rad sa mentorima, kao i kroz treninge i radionice. Kroz upoznavanje različitih nivoa organizacije polaznici uče o odgovornosti svake pojedinačne pozicije, dobijaju priliku da se lakše prilagode poziciji koja sledi i stiču širu sliku o ukupnom funkcionisanju prodaje u velikom poslovnom sistemu. Svaka faza programa podrazumeva procenu stručnih znanja polaznika.

„Svaki dan obuke bio je izuzetno dinamičan, zanimljiv i ispunjen novim informacijama, zahvaljujući kolegama koji su bili motivisani i posvećeni da prenesu što više znanja“, ističe Filip Marković, Key Account Manager i polaznica generacije 2018/2019 programa Dobar start.

Mentori za buduću generaciju imaju jedinstvenu poruku – prijavite se i zakoračite hrabro u svet biznisa. Imate našu podršku!

„Sa pozicije mentora sam mogao iz prve ruke da posmatram kako se tokom programa formira atmosfera zajedništva među kolegama i kako upravo ona postaje najveća snaga tima i naravno, kompanije. Radujem se novom ciklusu obuke i dok pristižu prijave, svima koji žele da zakorače u svet korporativnog biznisa poručujem da imaju pozitivan stav i budu otvoreni za sticanje novih iskustava“, kaže Stanko Igrošanac, nacionalni menadžer prodaje za ključne kupce i jedan od mentora u programu.

Svi zainteresovani diplomci i studenti završnih godina osnovnih i master studija mogu da se prijave za učešće do 6. juna putem sajta Infostud ili slanjem radne biografije na adresu posao@nelt.com.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: