„Na koji ćeš faks?“ – virutelni sajam obrazovanja

Četvrti ciklus regionalnog virtuelnog sajma obrazovanja pod nazivom „Na koji ćeš faks?“ počinje 17. novembra 2022. godine na Međunarodni dan studenata, i trajaće sve do 01. oktobra 2023. godine.

Pristup sajmu biće omogućen svima putem linka sa računara ili mobilnog uređaja. Registracija nije neophodna, a ulaz je potpuno besplatan

Virtuelni sajam obrazovanja će na jednom mestu okupiti visokoškolske ustanove iz zemalja regiona (Srbija, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija i Crna Gora), kao i kompanije iz regiona. Pored brojnih edukativnih i karijernih aktivnosti, biće organizovane i ekološke i dobrotvorne akcije na regionalnom nivou. Ovaj projekat je podržan od strane Ministarstvo prosvete Republike Srbije.

Regionalni virtuelni sajam obrazovanja “Na koji ćeš faks? je nastao kao odgovor na epidemiološku situaciju sa korona virusom i nastavio je da se razvija, kako pruža jedinstvenu mogućnost da se mladi u interaktivnom online okruženju lako informišu o nastavku svog obrazovanja bez obzira na to gde se nalaze. Sajam traje 11 meseci, a za cilj ima podizanja svesti o važnosti obrazovanja, kao i da mladima pruži priliku da pravovremeno i sa dovoljno informacija donesu odluku o upisu na željeni fakultet i studijski progam. Za vreme sajma, mladi i njihovi roditelji će imati priliku da se upoznaju sa mogućnostima upisa osnovih, master i doktorskih studija na visokoškolskim ustanovama u zemlji i regionu. Pored brojnih edukativnih i karijernih aktivnosti na samoj platformi, biće organizovane i ekološke i dobrotvorne akcije na regionalnom nivou.

Više informacija možete pronaći na:

www.nakojicesfaks.com/

www.instagram.com/nakojicesfaks/

www.tiktok.com/@nakojicesfaks

www.facebook.com/nakojicesfaks

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: