Mogućnosti za mobilnost studenata kroz programe Erazmus+ i CEEPUS

Prezentacija Fondacije Tempus "Mogućnosti za mobilnost studenata kroz programe Erazmus+ i CEEPUS" održaće se u Studentskom kulturnom centru Beograd, u ponedeljak, 7. juna 2021. godine u 18 sati.
Erazmus+ i CEEPUS

SKC (Studentski kurturni centar Beograd), koji se nalazi na adresi Kralja Milana broj 48, vas poziva da u ponedeljak 7. juna u 18 sati dođete u Veliku salu i ispratite prezentaciju Fondacije Tempus pod nazivom „Mogućnosti za mobilnost studenata kroz programe Erazmus+ i CEEPUS“. 

Kako otići na stipendiranu studentsku razmenu na osnovnim, master ili doktorskim studijama kroz Erazmus+ i CEEPUS programe? Šta su Erazmus Mundus zajednički master programi? Koji resursi i alati su na raspolaganju pri potrazi za navedenim, kao i drugim vrstama mobilnosti?

Odgovore na ova pitanja možete saznati iz prve ruke na prezentaciji Informativnog centra Fondacije Tempus, organizacije zadužene za promociju i sprovođenje programa Erazmus+ i CEEPUS u Republici Srbiji. Erazmus+ je program Evropske unije za obrazovanje, mlade i sport, dok je CEEPUS srednjoevropski program za razmenu studenata i nastavnog osoblja.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: