METROPOLITAN TALENTI – Osvoji stipendiju za sve 4 godine studija!

Pobedniku takmičenja iz svake oblasti (ukupno 4 pobednika), biće uručena STIPENDIJA koja pokriva celokupnu školarinu na Osnovnim akademskim studijama Univerziteta Metropolitan u trajanju od četiri godine.
METROPOLITAN TALENTI

Univerzitet Metropolitan 16. godinu za redom organizuje takmičenje – METROPOLITAN TALENTI, na kome srednjoškolci mogu pokazati svoje znanje, sposobnosti i kreativnost i osvojiti četvorogodišnju besplatnu školarinu za Osnovne akademske studije u vrednosti od preko 11.000 € kao i druge vredne nagrade partnera takmičenja.

Učenici trećih i četvrtih razreda srednjih škola, mogu se prijaviti i učestvovati sa svojim radovima i samim tim dobiti mogućnost da u oblastima DizajnaInformacionih tehnologija i Menadžmenta, osvoje STIPENDIJU koja pokriva celokupnu školarinu na Osnovnim akademskim studijama Univerziteta Metropolitan u trajanju od četiri godine. Pored stipendije, najbolje očekuju i nagrade partnera takmičenja – EQUILIBRIO obrazovni sistem 4x Premium kurse stranog jezika po izboru pobednika i Go2Travelling 4x putovanje po izboru pobednika.

Takmičenje – METROPOLITAN TALENTI se održava iz sledećih oblasti:

  • Informacione tehnologije
  • Video igre
  • Menadžment
  • Dizajn interaktivnih medija

Svi prijavljeni takmičari mogu poslati svoje radove do 2. maja, a samo finale takmičenja i prezentovanje radova održaće se 7. maja u prostorijama Univerziteta Metropolitan u Beogradu.

Prijavu možete izvršiti na ovom linku. Srećno!

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: