LibertyCon u Srbiji – “Freer Future”

Organizacija Evropski Studenti Za Slobodu (European Students For Liberty) po drugi put organizuje svoju veliku godišnju konferenciju LibertyCon u Srbiji. Ova međunarodna konferencija je do sada organizovana u Luvenu (Belgija), Berlinu (Nemačka) i Pragu (Češka). U aprilu 2018 LibertyCon je prvi put održana i u Beogradu sa 750 učesnika iz preko 50 zemalja širom sveta.

Tema konferencije je “Freer Future” i predavanja će se kretati od političke teorije, do praktičnih političkih i ekonomskih pitanja, kriptovaluta, bezbednosti kao i startup preduzetništva. Pored prilike za upoznavanje studenata iz cele Evrope, na konferenciji će biti ponuđen i veliki broj besplatnih knjiga i publikacija.

Konferencija će biti održana od 5. do 7. aprila na Kolarcu. Cena ulaznice je 1000 dinara i može se kupiti onlajn OVDE, ili na biletarnici Kolarca.

Studenti Fakulteta političkih nauka ulaznicu će moći da kupe na skriptarnici fakulteta po ceni od 500 dinara do kraja februara.

  • Šta uključuje ulaznica?
  • Ulaz na konferenciju i sve događaje uz konferenciju
  • Sve obroke i pića
  • Dve žurke (petak i subota)
  • Piknik (u saradnji sa Kišobran timom)
  • Promo materijale
  • Sertifikat o učešću

LibertyCon je savršena prilika da se upoznate sa idejama slobode i trenutnim aktuelnim temama u svetu ali takođe i da upoznate neke od najpoznatijih govornika iz Amerike i Evrope. Fokus ove konferencije nije samo na predavanjima već i na umrežavanju učesnika. Osim glavnog programa imaćete priliku i da učestvujete na dinamičnim radionicama kao i na “speed-networking” sesiji gde za samo sat vremena možete da razmenite kontakte sa više od 100 ljudi.

Ko su govornici?

Veliko nam je zadovoljstvo da najavimo prva tri potvrđena govornika. 

Nasim Nikolas Taleb, autor svetskog bestselera „Crni Labud”, dolazi po prvi put u Srbiju i govoriće na LibertyCon u subotu 6. aprila. Lawrence Reed je predsednik američke organizacije za promociju slobodnog tržišta pod nazivom Foundation for Economic EducationTom Palmer, autor knjige „Mir, ljubav, sloboda” koja je prevedena na srpski jezik je potpredsednik organizacije Atlas Network iz Vašingtona. Njihove detaljne biografije možete pronaći na sajtu konferencije.

Zašto LibertyCon?

Osma po redu, LibertyCon je do sada okupila preko 7000 učesnika iz celog sveta. Ukoliko želite da saznate više o aktuelnim temama kao što su kriptovalute, investiranje u bitcoin, legalizacija marihuane, zaštita podataka na internetu, kao i kako da postanete uspešan preduzetnik, dođite na LibertyCon! LibertyCon je jedinstveno mesto gde se spajaju ideje iz političke teorije, nove tehnologije, trendovi i ideje sa slobodama izraza, mišljenja, diskusije i umetnosti.

Pridružite nam se od 5. do 7. aprila – Sloboda je ponovo u Beogradu!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: