Konkurs za volontere CEDEM-a

Centar za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih (CEDEM) kreće u potragu za novim volonterima! Ukoliko želiš da volontiraš na omladinskim projektima, radiš sa mladima, upoznaješ nove ljude i širiš mrežu svojih kontakata, onda je CEDEM pravo mesto za tebe!

CEDEM je omladinska organizacija koja postoji od 2014. godine i do sada je sa velikim uspehom realizovala preko 20 različitih projekata na različite teme. Neki od naših projekata su „Studentski privredni forum“ i „Formiraj preduzetnika u sebi“, zatim „Vozi bezbedno“, „Upoznajmo se“, projekti „Žene u politici – rodno ravnopravne ili ne?“ kao i „Bezbedni na netu – sigurni u svetu“.

U zavisnosti od tvojih interesovanja potrudićemo se da ti dodelimo zaduženja u okviru onoga što te najviše interesuje. Očekuj da ćeš se u CEDEM-u baviti nekom od ovih oblasti:

• društvene mreže
• PR, marketing i odnosi sa javnošću
• realizacija projekata
• logističke aktvinosti na projektima
• saradnja sa institucijama i organizacijama

Pored ovih aktivnosti možeš da očekuješ i mnogo druženja, različitih timbildinga koje organizujemo za svoje volontere, kao i prijatnu i društvenu atmosferu na sastancima koje organizujemo i na kojima dogovaramo naše konkretne aktivnosti!

Kako da postaneš deo CEDEM-a ?

Link za prijavu :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSes4gnDw8fHKTAD-AjQKNi8zLZ_enJ8QG_Y-RPOQZ9dxh0Ueg/viewform

PRIJAVI SE! ROK JE DO 28.FEBRUARA DO 23:59H

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: