Karijerno ćaskanje u Naučno-tehnološkom parku Beograd

Ako imate želju da se u opuštenoj atmosferi upoznate sa predstavnicima kompanija članica Naučno-tehnološkog parka koje razvijaju inovacije u oblasti informacionih tehnologija i drugih srodnih oblasti, prijavite se za učešće na Karijernom ćaskanju koje organizujemo u petak, 12.jula od 18 do 20 časova u Naučno-tehnološkom parku Beograd na Zvezdari.

Biće to sjajna prilika da se informišete i čujete savete od zaposlenih u različitim kompanijama, da razjasnite nedoumice, da saznate kakve su  mogućnosti i uslovi za praksu, zaposlenje ili saradnju na projektima.

Inspirativni sagovornici pomoći će vam savetima  kako da ideje pretočite u inovacije i uputiće vas u  specifičnosti razvoja karijere u ovoj dinamičnoj oblasti. Događaj je namenjen studentima završnih godina svih nivoa studija na Univerzitetu u Beogradu koji su zainteresovani za razvoj karijere u razvojno-tehnološkim i startap kompanijama koje posluju u okviru Naučno-tehnološkog parka Beograd.

Sa studentima će razgovarati predstavnici kompanija: local a box, MDPI, Logic Bgrd, Tele Go, Solenoid Circus, Educated, the Social Formula, kao i zaposleni u Poslovno-tehnološkom inkubatoru tehničkih fakulteta i Univerzitetskom centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu. 

Karijernom ćaskanju će se pridružiti i studentski timovi-polaznici aktuelnog letnjeg studentskog startap kampa ParkUP! koji se održava od 10. do 16. jula u NTP-u na Zvezdari. Svi učesnici Karijernog Ćaskanja dobiće na događaju propusnicu za finalni dan kampa „Demo Day“ kada će studentski timovi ubeđivati žiri da baš njihovo rešenje zavređuje dalji razvoj.  Iskoristite priliku da vidite kako izgleda „Pitch“ , koja će ekipa, ideja i rešenje proći najbolje i zašto. 

Prijavljivanje studenata za Karijerno ćaskanje otvoreno je na linku: https://bit.ly/2Jg6nfo do ponoći 10.jula 2019.

 Učešće je besplatno. Broj mesta je ograničen, zato požurite i rezervišite svoje mesto!

Pozivamo vas da  iskoristite ovu priliku da se upoznate, umrežite, povežete sa različitim kompanijama i saznate kako funkcioniše rad u inovativnom sektoru, dobijete savete za razvoj karijere, kao i informacije o mogućnostima za praksu, zaposlenje ili drugu vrstu angažovanja u skladu sa svojim interesovanjima.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: