“KARIJERNO ĆASKANJE” u Naučno‐tehnološkom parku Beograd

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje „Karijerno  ćaskanje“ studenata i zaposlenih u kompanijama čije je sedište u NTP parku na Zvezdari.  

Ovaj događaj je zamišljen kao neformalno druženje namenjeno studentima završnih godina i diplomcima različitih fakulteta Univerziteta u Beogradu koji imaju želju da se u opuštenoj atmosferi, uz kafu, upoznaju sa predstavnicima kompanija  članica Naučno‐tehnološkog parka koje razvijaju inovacije u oblasti informacionih tehnologija i drugih srodnih oblasti.

Biće to sjajna prilika da studenti zavire u prostorije NTPa, da se informišu i čuju savete od zaposlenih u kompaniji, da razjasne neke nedoumice, da saznaju kakve su    mogućnosti i uslovi za praksu, zaposlenje ili saradnju na projektima. Inspirativni sagovornici pomoći  će im i savetima kako da ideje pretoče u inovacije i uputiće ih u   specifičnosti razvoja karijere u ovoj dinamičnoj oblasti.

Sa studentima  će pričati okupljeni    predstavnici tehnološko‐razvojnih i startap kompanija  članica Naučno‐tehnološkog parka Beograd kao i zaposleni u Poslovno tehnološkom inkubatoru tehničkih fakulteta Univerziteta u Beogradu.

„Karijerno  ćaskanje“  će se održati u petak, 13. 7. 2018. godine sa početkom u 18  časova u Business cafe‐u Naučno‐tehnološkog parka Beograd na Zvezdari (ulica Veljka Dugoševića 54). Pozivamo vas da   iskoristite ovu priliku da se umrežite, povežete sa različitim kompanijama i saznate kako funkcioniše rad u inovativnom sektoru, dobijete savete za razvoj karijere, kao i informacije o mogućnostima za praksu, zaposlenje ili drugu vrstu angažovanja.

Prijave su otvorene do srede, 11. jula u ponoć  na linku: http://skr.rs/JNs.

Broj mesta je ograničen, zato požurite irezervišite svoje mesto!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: