Kako do svetski priznate diplome u oblasti hotelijerstva i ugostiteljstva?

Ohma by winsedswiss edukativni centar je u Srbiju doneo franšizu najbolje obrazovne institucije za hotelijerstvo i ugostiteljstvo na svetu – École hôtelière de Lausanne (EHL). Ova renomirana škola godinama je prepoznata kao vodeća svetska obrazovna institucija u hotelskoj industriji, a sada svi oni koji sanjaju da budu vrhunski profesionalci u ovoj oblasti imaju priliku da znanje i veštine steknu po najvišim svetskim standardima.

Licencirani edukativni centar, ohma by winsedswiss je jedina obrazovna institucija u Srbiji koja školuje profesionalce po VET by EHL programu. Sistem obrazovanja zasnovan je na savršenom balansu teorije i prakse. Bliskom saradnjom sa vodećim hotelima i restoranima kao što su Hyatt Regency, Mona Plaza, Hilton, Falkensteiner i brojni drugi, ohma je obezbedila polaznicima priliku da steknu praktično iskustvo i potrebne veštine za pružanje usluga na najvišem nivou po međunarodnim standardima i na taj način sve svoje polaznike pripremi za karijerni put koji su odabrali. Tokom trajanja programa polaznici imaju obezbeđenu praksu ne samo u renomiranim hotelskim i ugostiteljskim objektima u Srbiji, već i u regionu.

Ohma je otvorena za sve one koji žele da usavrše svoje znanje i veštine u oblasti hotelijerstva i ugostiteljstva, otvore sebi put ka novoj poziciji, ali i za one koji po prvi put ulaze u ovaj svet. Polaznici na raspolaganju imaju četiri različita studijska programa – Culinary, Rooms Division, Hotel Administration i Food & Beverage Services nakon kojih će steći međunarodno priznate VET by EHL diplome iz programa za koji se odluče prilikom prijavljivanja. Programi su podeljeni na tri nivoa – Foundation >Intermediate>Advanced i svaki od njih se pohađa 6 meseci. Svaki nivo se može pohađati i odvojeno. Po završetku intenzivne teorijske i praktične obuke svi oni koji su uspešno završili neki od ovih programa postaju ohma alumni i dobijaju pristup winsedswiss platformi za talente, Talent by winsedswiss, koja im omogućava povezivanje sa poslodavcima iz oblasti hotelijerstva iugostiteljstva širom sveta.

Po završetku VET by EHL programa, polaznicima je omogućen mentorstvo kroz njihov budući razvoj u karijeri. Ohma by winsedswiss predstavlja čvrst most koji spaja potrebe poslodavaca za kvalifikovanim osobljem i obučene stručnjake koji žele da napreduju u svom poslu. Cilj ohma edukativnog centra, nije samo da obrazuje, već i da ujedini vrhunske hotele sa visoko kvalifikovanim i iskusnim kadrom.

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: