INFOn

Projekat INFOn je projekat Studentske Asocijacije FON-a koji se sastoji iz blogova koje svake nedelje decembra i januara objavljujemo na sajtu naše organizacije i na društvenim mrežama.

Blogove sastavljaju i pišu naši članovi, i prvenstveno se bave zanimljivim temama vezanim za studentski život. Studenti svih fakulteta, na svim godinama studija, mogu naći nešto zanimljivo i korisno u našim blogovima. Ukoliko vam je potrebna pomoć oko korišćenja studentskih kartica, ako vas zanima kako je to živeti u studentskom domu ili gde je najlepše popiti kafu u pauzama od predavanja, INFOn sadrži odgovore na sve, kao i na mnoga druga pitanja!

Pored blogova, INFOn sadrži i tri specijalne emisije sa cenjenim profesorima i asistentima Univerziteta u Beogradu, koji će nam kroz intervju dati smernice za buduću karijeru, korisne savete za učenje, kao i to kako da se najbolje prilagodimo online nastavi i sačuvamo naše i fizičko i mentalno zdravlje tokom ovog izazovnog perioda.

INFOn  je projekat koji ima za cilj da svim studentima, bilo na početku ili na kraju studija, olakša i pomogne tokom studiranja, tako da na sva pitanja imaju sve odgovore, spakovane na jednom mestu!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: