Impact Konferencija 2019

19. i 20. februara u Beogradu će se održati Impact 2019 konferencija, dvodnevna međunarodna konferencija posvećena jačanju pozitivnih promena u društvu - civilnog sektora, privatnih kompanija i društvenih preduzetnika.
impact konferencija 2019

Ako imate od 18 do 25 godina, živite u Beogradu i odlično se služite engleskim jezikom, a pri tome ste zainteresovani za teme kao što su socijalno preduzetništvo, društveni uticaj i ulaganje, investicije, start-upovi i preduzetništvo, klimatske promene, žensko preduzetništvo, priključite volonterskom timu Impact 2019 konferencije i u zavisnosti od znanja i iskustva koje posedujete, učestvujete  na pripremi i organizaciji konferencije, komunikaciji sa učesnicima, ali i drugim aktivnostima koje čine ovu konferenciju jedinstvenim događajem u Srbiji i regionu.

Ako ste ambiciozani, vredni, željni novih znanja i iskustava, prijavite se za volontiranje popunjavanjem formulara do 3. februara 2018. godine koji možete naći OVDE. Nakon zatvaranja poziva, organizatori Impact 2019 Konferencije ćе vas kontaktirati sa daljim informacijama. Svaki volonter/ka ćе nakon konferencije dobiti sertifikat sa potvrdom о učestvovanju.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: