Formiramo preduzetničku biblioteku

In Centar ovog septembra ulazi u novu fazu poslovnog razvoja što će programe našeg haba dodatno obogatiti novim sadržajima i događajima.

Fokus će biti na edukaciji i usavršavanju čemu će doprineti naš projekat „Preduzetničke biblioteke“, čije će knjige biti dostupne svima.

U novoopremljenom prostoru naše IT učionice odlučili smo da neiskorišćene police upotrebimo i popunimo na najbolji mogući način – knjigama o preduzetništvu i srodnim oblastima.

Pozivamo sve pojedince, preduzetnike, izdavačke kuće i organizacije koje su voljne da nam se pridruže i doprinesu razvoju preduzetništva u našem gradu, da dostave knjige iz oblasti biznisa, preduzetništva, ITa, marketinga, ekonomije, prodaje ili srodnih oblasti, u prostorije našeg hub-a.

Knjige će biti dostupne svim zainteresovanima, bez ikakve novčane naknade.
Unapredimo preduzetništvo i edukaciju zajedno!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Dočekajte Novu godinu u društvu kolega sa beogradskih univerziteta. Žurka se organizuje u klubu ALCHEMIST, Đušina 5. Klub se nalazi pored studentske menze u Đušinoj, u blizini Rudarsko-geološkog fakulteta i ulice 27. marta. Klub je... Pročitajte više »»
  • Ulaz na žurku je potpuno besplatan, a jedini uslov je da ste vi ili vaš prijatelj (eng. mate) vlasnik bilo kog modela Huawei pametnog telefona – Mate, P ili Y serije, bez obzira da li je u pitanju Lite ili flagship model. Huawei je nedavno... Pročitajte više »»
  • KAL je urbani romski bend iz predgrađa Beograda. Muzički stil koji je ovaj bend kreirao zapadni kritičari su nazvali Rock’n’Roma i to svakako najbolje oslikava njihovu muziku. Od 2006. godine, kada su otpočeli svoju karijeru, do sada, u... Pročitajte više »»
  • Izložbom u Studiju 28 sineasti Nikola Đurić, Ivko Šešić i Sava Trifković, evocirali su sećanje na IF STAF, festival koji je Akademski kino klub pokrenuo krajem šezdesetih. Umetnički duo Doplgenger (Boško Prostran i Isidora... Pročitajte više »»
  • ČETVRTAK 13.12. 16:45 SPAJDERMEN – NOVI SVET 3D animirani 117′ 450 dinara 18:45 KRALJ PETAR I drama 125′ 350 dinara 21:00 AKVAMEN 3D akcija 143′ 450 dinara PETAK 14.12. 16:45 SPAJDERMEN – NOVI SVET 3D animirani... Pročitajte više »»