FONIS – Kompanije studentima

Kompanije studentima je projekat Udruženja studenata informatike FONIS koji za cilj ima prenošenje znanja i povezivanje studenata sa kompanijama iz oblasti informacionih tehnologija. Projekat se ove godine održava od 14. do 17. maja i namenjen je studentima svih fakulteta. Sastoji se iz četiri dela: panel diskusije, IT radionica, speed dating-a i tech challenge-a. Generalni pokrovitelji projekta su kompanije: A1, Adacta, Eyesee, Prime Software, Raiffeisen i Semos Education.

Udruženje studenata informatike FONIS sa Fakulteta organizacionih nauka organizuje edukativni projekat C2S – „Kompanije studentima„, koji se održava od 14. do 17. maja.

Projekat je namenjen svim studentima koji žele da se upoznaju sa radom vodećih IT kompanija u Srbiji i prošire svoja znanja iz informacionih tehnologija. Cilj C2S-a je prenošenje znanja i povezivanje studenata sa renomiranim kompanijama iz oblasti informacionih tehnologija. „Kompanije studentima“ će ove godine činiti 4 celine: panel diskusija, IT radionice, speed dating i tech challenge.

Generalni pokrovitelji ovogodišnjeg projekta su kompanije: A1, Adacta, Eyesee, Prime Software, Raiffeisen i Semos Education čiji će eksperti studentima predstaviti svoje poslovanje, koje tehnologije koriste u svom radu, ali i na koji način teže da okupe najtalentovanije profesionalce i omoguće im da se kontinuirano usavršavaju u inspirativnom okruženju visokih tehnologija.

Prijave su otvorene od 21. aprila do 5. maja na sajtu c2s.fonis.rs gde možete pronaći sve relevantne informacije o projektu. Takođe, obaveštenja o C2S-u možete ispratiti i na našem Instagram profilu @fonis_fon.

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: