Fire Weekend od sutra u Belexpo centru – Green Velvet 15. septembra stiže u Beograd

Do početka Fire Weekend-a u Beogradu, na kome će sutra nastupiti Levon Vincent, a u subotu muzička legenda Green Velvet, ostalo je još 24 sata, a ulaznice za ovajdvodnevni događaj su gotovo rasprodate!

Do kraja dana u prodaji će biti još samo 100 karata za najbrže, a ulaznice se mogu kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigs Tix-a ili naručiti na sajtu www.lovefest.rs.

Zbog nezapamćenog interesovanja za događaj i posetilaca koji dolaze čak i iz okolnih zemalja, Green Velvet će u subotu nastupiti u Belexpo centru. U ovom prostoru neće izostati ni specifična scenografija, a ovog puta za samo 100 najvatrenijih fanova Green Velveta kreiran je i poseban backstage, za koji se ulaznice i dalje mogu kupiti na blagajnama operatera ili na sajtu www.lovefest.rs.

Curtis Jones, poznat i pod pseudonimom Cajmere, a svetu najpoznatiji pod kultnim imenom Green Velvet posle gotovo pet godina ponovo dolazi u Srbiju. Autor kultnih elektronskih numera „Flash“, „La La Land“, „Answering Machine“, “Percolator” i brojnih drugih koje su snažno uticale na ceo jedan muzički žanr, ove godine obeležava 25 godina rada.

Na beogradski Fire Weekend, Green Velvet donosi ipesme sa novog albuma, čiji nazivi između ostalih nose poruke “Think”, “Rise” i “Be fearless”. Na bini će osim svetske legende, nastupiti i Dejan Milićević, kao i Manjane i Nikola Vemić u b2b setu.

Levon Vincent zvezda prve večeri Fire Weekend-a

Levon Vincent, poznati američki producent i još jedan rezident čuvenog Berghain-a u petak sa sobom donosi duh Berlina i tvrdi u isto vreme zavodljiv zvuk kojim hipnotiše ljubitelje underground scene širom sveta. Uz njega će sutra nastupitii Marko Milosavljević.

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: