Erazmus+ nedelja

Fondacija Tempus, u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Ministarstvom omladine i sporta, po peti put, organizuje Erazmus+ nedelju u aprilu 2021. godine.
Erazmus+ nedelja

Usled pandemije koronavirusa, Erazmus+ nedelja će ove godine biti održana u onlajn formatu.

Najveći evropski program za oblast obrazovanja, obuka, mladih i sporta – Erazmus+ započinje novi sedmogodišnji period sprovođenja koji traje od 2021. do 2027. godine. Tokom Erazmus+ nedelje učesnici će, putem velikog broja aktivnosti, biti informisani i upoznati sa mogućnostima koje ustanove i organizacije iz Srbije imaju na raspolaganju u konkursnom roku za 2021. godinu.

Republika Srbija od 2019. godine učestvuje u Erazmus+ programu kao punopravna članica što znači da organizacije i institucije iz Srbije mogu da podnose prijave za sve vrste projekata u okviru ovog programa.

Erazmus+ nedelja će trajati u periodu od 5. do 9aprila 2021. godine, a tom prilikom će biti organizovani onlajn informativni dani i vebinari.

Detaljne informacije o onlajn informativnim danima se mogu videti ovde, dok se agenda može preuzeti ovde.

Zainteresovani za ovaj događaj se mogu prijaviti isključivo putem registracionog formulara do 4. aprila u 23:59

Nakon prijave, link za pristup informativnim danima biće poslat prijavljenim učesnicima putem mejla.

Vebinari

Mogućnosti na EPALE platformi za projekte u oblasti obrazovanja odraslih

Vebinar se održava u ponedeljak, 5. aprila sa početkom u 14 časova.  Prijava za učešće na ovom vebinaru vrši se isključivo popunjavanjem registracionog formulara.

Rok za prijavu je nedelja 4. april do 23:59 časova. Nakon isteka roka, link za pristup vebinaru biće poslat prijavljenim učesnicima putem mejla. 

Mogućnosti za mobilnost studenata kroz Erazmus+ program

Vebinar se održava u utorak, 6. aprila, sa početkom u 16 časova. Za učešće na vebinaru potrebno je popuniti kratak registracioni formular najkasnije do 6. aprila u 12 časova.

Mogućnosti za nastavnike i škole u okviru eTwinning platforme

Vebinar se održava u sredu, 7. aprila, sa početkom u 16 časova. Prijava za učešće na ovom vebinaru vrši se isključivo popunjavanjem registracionog formulara. Rok za prijavu je utorak 6. april do 23:59 časova. Nakon isteka roka, link za pristup vebinaru biće poslat prijavljenim učesnicima putem mejla.

Eurodesk – prilike za mobilnost mladih u Evropi

Vebinar se održava u petak9. aprila 16 časova, a za prijavu učešća potrebno je popuniti kratak prijavni formular, do 9. aprila u 12 časova.

Detaljnije o vebinarima možete videti ovde.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: