EntrepreYouth AIESEC – Počni idejom završi sa start up-om

Ukoliko još uvek planiraš šta ćeš raditi za leto, obeleži period od 12.7. do 15.8. u kalendaru. Radi na sebi, upoznaj nove ljude i ojačaj start up zajednicu u Srbiji!
EntrepreYouth

Sve više mladih bi volelo da pokrene neki svoj biznis i upliva u preduzetničke vode. Zato AIESEC organizuje EntrepreYouth projekat i ovog leta sa ciljem da studentima prve i druge godine studija, kao i srednjoškolcima završnih godina pruži neophodna znanja i veštine koje su im potrebni da pokrenu sopstveni biznis i otkriju preduzetnički svet kroz studiju slučaja i različite radionice.

Kako se realizuje projekat?

EntrepreYouth se organizuje u hibridnom obliku, te ukoliko nistw u prilici da prisistvujete svakoj radionici uživo, moći ćete da pratite sve sadržaje preko Zoom platforme (zbog rada u timu, neophodno je da prisustvujete barem 50% radionica uživo).

Kako izgleda projekat?

Tokom pet nedelja imate priliku da slušate po 3 radionice na engleskom jeziku koje će vam olakšati rad na studiji slučaja koja je usko povezana sa Ciljevima održivog razvoja.

Radionice će voditi uspešni preduzetnici na teme: pokretanja biznisa, marketinga, umeća prodaje, pisanje projekata i podeliti svoje lične priče i savete.

Studiju slučaja ćete rešavati sa svojim timom koji će biti formiran na početku projekta. Svaki tim će voditi i savetovati inostrani student koji ima iskustva u sferi preduzetništva ili bliskim oblastima.

Pored radionica imaćete i dosta prilika za druženje i upoznavanje kulture tim lidera.

Šta dobijate od projekta?

Ono što dobijate i razvijate u toku ovog projekta jesu: veštine rada u timu i to u multikulturalnom okruženju, rad na prezentacionim veštinama, rad na preduzetničkim veštinama i sticanje mnogo znanja vezanog za ovu sferu, rad na engleskom jeziku i usavršavanje istog, nova poznanstva, dosta druženja i nezaboravno leto.

Po završetku ćete dobiti sertifikat, kao i iskustvo za CV.

Šta još treba da znate?

Cena učešća na petonedeljnom EntrepreYouth projektu je 2000 dinara.

Prijave traju do 13.5. i link možete pronaći ovde, a možete i zapratiti Instagram stranicu
@preduzmi.

Pripremite se na mnogo novog znanja, zabave, poznanstava, rešavanje studije slučaja, ali i na nagrade za najaktivnije i najuspešnije!

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, pišite na aleksandra.jovic@aiesec.net.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: