ENTER konferencija – Razvoj karijere i web development

Treće izdanje ENTER konferencije donosi nam aktuelnosti iz web developmenta, projektnog menadžmenta i karijernog razvoja sa posebnim osvrtom na profesionalne rezultate i doprinosu žena u ovim oblastima.
IT konferencija

Kako započeti karijeru u IT industriji? Koja su znanja i veštine potrebne za određene pozicije? Koji su trenutni trendovi u web developmentu? Kako poboljšati performanse svog tima kao projektni menadžer?

Na ova i mnoga druga pitanja odgovoriće nam predavači i panelisti treće po redu ENTER konferencije koja će se održati 17. i 18. aprila u Jugoslovenskoj kinoteci. Konferencija je prilagođena developerima, menadžerima, studentima završnih godina tehničkih fakulteta i svima koji su u procesu prekvalifikacije. Wei Lin, vice-president of engineering u vodećoj kompaniji svetskoj kompaniji u polju internet sigurnosti – TeleSign i jedna od pobornica Women in Tech inicijative, otvoriće konferenciju kao keynote predavač.

Konferencija je podeljena u 4 programske celine

Career Talks obuhvatiće će planiranje razvoja karijere i njene faze, prednosti i nedostaci rada u određenim tipovima kompanija, potrebnim znanjima i veštinama za različite pozicije u IT-ju. Tokom Tech Talks predavanja učesnici će moći da se informišu o novinama u React ekosistemu, JS bibliotekama i frejmvorcima, razvoju aplikacija upotrebom Kotlina, dok će u okviru Management Talks govoriti o agilnim modelima, načinima njihovog izbora, praćenju rezultata primene i razvoju timova kroz edukaciju. Predavanja i panel diskusije biće smeštene u popodnevnim satima 17. aprila.

U okviru konferencije, 18. aprila biće održane praktične “hands-on” radionice tokom kojih će učesnici imati priliku da nauče nove veštine na teme poput pripreme i procesa razgovora za posao, kodiranja, pravljenja WordPress sajta i druge. Više informacija o radionicama možete naći ovde.

Prijave su otvorene!

Svoje mesto možete rezervisati putem putem sajta konferencije www.enterconference.net/, a u toku je i prijava za besplatne studentske karte.

Konferenciju organizuje udruženje građana Spacevent u saradnji sa međunarodnom mrežom ACM (Assosiation for Computing Machinery).

Za sve informacije i novine u vezi sa konferencijom posetite www.enterconference.net ili ih pratite na mrežama – FB/LI/IG/TW.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: