EDUfair 2020.

Saznajte sve o školovanju u Srbiji i inostranstvu na ovogodišnjem izdanju sajma obrazovanja 17. EDUfair 2020 koji će se održati u petak i subotu 6. i 7. Marta u Belexpocentru, Španskih boraca 74, Novi Beograd od 10h - 18h.

Na ovogodišnjem izdanju EDUfair-a, predstaviće se preko 90 obrazovnih institucija – univerziteta, srednjih škola i privatnih internata, ambasada i  kulturnih centara  iz Srbije i 13 zemalja: Velike Britanije, Švajcarske, Austrije, Nemačke, Kanade, Slovenije, Luksemburga, Italije, Francuske, Grčke, Hrvatske, Mađarske, Holandije.

Univerzitet u Beorgradu će se predstaviti na EDUfair-u ove godine u rekordnom broju, preko čak 20 fakulteta!

Posetioci će imati priliku da ostvare sjajne popuste na različite obrazovne programe, cene letnjih kampova, prisustvuju brojnim prezentacijama ambasada, fakulteta, kulturnih centara i edukativnog karaktera ( kako napisati motivaciono pismo i spremiti ispite jezika ) kao i da lično upoznaju predstavnike najboljih domaćih i svetskih univerziteta, srednjih škola i jezičkih kurseva, kulturnih centara i studentskih organizacija.

Zašto bi obavezno trebalo posetiti EDUfair 2020?

  • Preko 45 najboljih srpskih fakulteta i visokoobrazovnih institucija
  • Preko 40 prestižnih internata i univerziteta iz 13 različitih zemalja
  • Info centar Integral Edu – direktne aplikacije i stipendije
  • Sjajni popusti na različite edukativne programe – do 10% popusta na odabrane kurseve
  • Testovi profesionalne orijentacije: My Future choice
  • Predavanja i prezentacije fakulteta i kulturnih centara
  • Panel diskusije sa psihologom za roditelje
  • Informacije o mogućnostima učenja i usavršavanja stranih jezika, kontinuiranom obrazovanju u srednjim školama i fakultetima, upisu na osnovne i master programe univerziteta širom sveta, te vrhunske MBA programe

Ostvarite svoj san i upišite se u omiljenu srednju školu/na koledž/kurs stranog jezika – posetite EDUfair i učinite prvi korak!

Preporučujemo da se prijavite što pre kako biste izbegli čekanje pri ulazu na EDUfair, ali i kako biste imali priliku da osvojite jedan od besplatnih ispita profesionalne orijentacije!

Zašto da čekate u redu, kad možete da ga preskočite uz onlajn preregistraciju!

Uštedite vreme! Registrujte se onlajn i pogledajte celokupnu listu izlagača pre sajma >>

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: