Budi deo Erazmus generacije!

Erazmus studentska mreža te poziva da postaneš deo Erazmus generacije.

Ukoliko želiš da razvijaš svoje veštine u internacionalnom okruženju, stekneš nova znanja i upoznaš vršnjake iz cele Evrope, pridruži se nekoj od lokalnih organizacija Erazmus studentske mreže u Beogradu, Novom Sadu ili Nišu.

Kao volonter imaćeš priliku da:

  • Stičeš nova znanja i veštine, koje će ti biti korisne na profesionalnom i ličnom planu
  • Razmenjuješ iskustva i ideje sa drugim studentima o važnim temama
  • Učestvuješ u organizaciji događaja i aktivnosti koje su u skladu sa čiljevima ESN-a
  • Razvijaš svoju međunarodnu mrežu kontakata

Ciljevi koje zastupamo, sprovodimo kroz različite aktivnosti okrenute ka ekološkoj održivosti, socijalna inkluzija i edukacija mladih. Kako? Kroz konferencije, seminare, radionice i ostale događaje. Naši volonteri i sekcije vredno rade na poboljšanju uslova i prilika za mlade, kako na lokalnom, tako i na nacionalnom i internacionalnom nivou.

Za više informacija poseti sledeći link.

Erazmus studentska mreža Srbija deo je Erazmus studentske mreže, najveće međunarodne studentske organizacije u Evropi,  koja postoji u 42 zemlje i ima preko 15.000 volontera. Sastoji se od tri lokalne organizacije, u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Naša misija se sastoji u pružanju podrške domaćim i međunarodnim studenatima, stvarajući prilike za međukulturno razumevanje i lični razvoj, a sve pod sloganom „studenti pomažu studentima“.  

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: