Besplatni seminar razvoja ličnih i profesionalnih veština „Soft Skills Academy“ u Nišu i ove godine

Soft Skills Academy će se ove godine održati po treći put i to od 13. do 15. maja. Projekat se sastoji od niza predavanja i aktivnih radionica na kojima će učesnici kroz simulacije određenih realnih situacija i interakcije sa predavačima moći da nauče kako da se bolje uklope u poslovno okruženje i primene novostečene meke veštine u daljem karijernom razvoju.

Udruženje studenata elektronike Evrope – Lokalni komitet Niš sa zadovoljstvom predstavlja treći po redu „Soft Skills Academy“ koji će se ove godine održati u periodu od 13. do 15. maja!

Soft Skills Academy“ je internacionalni seminar razvoja ličnih i profesionalnih veština koji se održava duži niz godina širom Evrope, i danas se održava u čak 18 Evropskih država.

Akademiju čine interaktivne radionice koje će omogućiti studentima svih fakulteta Univerziteta u Nišu da unaprede sebe i porade na nedostacima kojim u toku formalnog obrazovanja nisu imali prilike da se bave. Po završetku Akademije studentima će biti dodeljeni sertifikati potpisani od strane organizatora.

 Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem ovog linka. Prijave traju do 10. maja 2022. Za sve dodatne informacije možete posetiti Facebook @SSANis i Instagram stranicu @ssa_nis!

EESTEC – Udruženje studenata elektronike Evrope, je neprofitno apolitičko udruženje studenata koje ima za cilj da poveže studente elektrotehnike i računarstva širom Evrope. Udruženje je osnovano u Holandiji 1986. godine i trenutno se sastoji od 46 lokalnih komiteta u 24 država širom Evrope.

EESTEC LC Nis je lokalni komitet osnovan 2000. godine, koji iza sebe ima preko 50 uspešno realizovanih lokalnih i međunarodnih događaja i broji oko 80 članova – studenata Elektronskog fakulteta u Nišu.

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: