Besplatne radionice „Edukacijom protiv barijere, testiranjem do bolje karijere“

Centar za poslovne treninge organizuje besplatne radionice u okviru projekta "Edukacijom protiv barijere, testiranjem do bolje karijere". Prijave su otvorene do 1. novembra, a početak radionica je zakazan za 2. novembar 2021. godine.
Edukacijom protiv barijere testiranjem do bolje karijere

Prijavi se za učešće na radionicama u okviru projekta „Edukacijom protiv barijere, testiranjem do bolje karijere„, slanjem CV-a ili motivacionog pisma na mejl poslovni.trening@gmail.com.

PRVA NEDELjA – SOFT SKILL – NEOPHODNE VEŠTINE

  • Veštine komunikacije i asertivna komunikacija,
  • Veštine prezentacije,
  • Veštine davanja i primanja povratne informacije (feedback),
  • Poslovna etika,
  • Poslovno ponašanje i bonton,
  • Poslovna korespondencija i komunikacija,
  • Veštine pregovaranja.

DRUGA NEDELjA – PRIHVATI IZAZOV! REŠI PROBLEM, PRE NEGO ŠTO PROBLEM REŠI TEBE!

Primena veština i znanja stečenih u prvoj nedelji programa. Učesnici će timski tragati za kreativnim rešenjima realnih problema/ izazova sa kojima se kompanije suočavaju. U realizaciju druge nedelje programa će biti uključeni i predstavnici kompanija koji će prezentovati problem/izazov, a zatim pomagati timovima na putu do rešenja. Učesnici će na kraju prezentovati svoje ideje predstavnicima kompanija, i dobiti korisne povratne informacije o kvalitetu rešenja i mogućnosti poboljšanja.

TREĆA NEDELjA – SVE JE JASNO KAO DAN, KAD ISPRED SEBE IMAŠ PLAN!

U trećoj nedelji programa, polaznici će sa instruktorima i mentorima kreirati svoj plan za naredne korake u karijeri. Svaki polaznik će proći pripreme za razgovor za posao i pisanje biografije. Na ovaj način će polaznici moći da se bolje pripreme za dalji nastavak karijere, ali i primene sva znanja i veštine stečene u okviru samog programa.

KAD I GDE?

Planirani termin početka projekta je: 02.11.2021.
Trajanje: 3 nedelje (radnim danima / ponedeljak-petak)
Lokacija: Beograd, Kraljice Marije 16, Mašinski fakultet.

CENA? POTPUNO BESPLATNO!

PRIJAVE SU OTVORENE DO 01.11.2021.

Napomena: Centar za poslovne treninge (CPT) preuzima sve zakonski obavezne mere prilikom izvodjenja radionica „Edukacijom protiv barijere, testiranjem do bolje karijere“ i zbog toga je broj mesta ograničen.

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: