Besplatna škola ličnog razvoja za mlade

Tokom septembra i oktobra CEPORA će, u saradnji sa Kancelarijom za mlade Grada Beograda, a uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, organizovati besplatnu Školu ličnog razvoja za mlade od 17 do 26 godina.

Škola se sastoji od šest visoko interaktivnih radionica u trajanju od po 4 sata. Prva radionica kreće 29. septembra, a susreti će se održavati svake subote od 11:00 do 15:00 časova u prostoru Kancelarije za mlade Grada Beograda (Palata Beograd, VI sprat).

Škola ličnog razvoja mladima namenjena je mladima koji žele da rade na sebi, jačaju svoje lične snage i donose sigurne i samostalne obuke. Nakon treninga, mladi će bolje razumeti i sebe i druge, i biće osnaženiji da zauzmu svoje mesto u društvu i svetu. A sve to besplatno, uz stručne i pristupačne predavače, na način na koji nemaju prilike da se razvijaju tokom svog formalnog školovanja.

Teme koje se obrađuju u Školi ličnog razvoja su: emocionalna pismenost, asertivnost, komunikacija, samoefikasnost, samostalno mišljenje, lični identitet. Svakoj temi posvećena je po jedna radionica.

Mladi se za Školu ličnog razvoja mogu prijaviti preko onlajn prijave:https://goo.gl/forms/QmgmhPIXnrsarc4D2

Projekat sprovodi beogradski CEPORA – Centar za pozitivan razvoj dece i omladine (www.cepora.org), koji svojim aktivnostima već šest godina doprinosi pozitivnom razvoju dece i omladine i nosilac je brojnih projekata iz ove oblasti.

 

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: