Besplatna škola komunikacije za mlade

Tokom aprila i maja CEPORA, uz finansijsku podršku Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda, organizuje besplatnu Školu komunikacije za mlade. Obuka se sastoji od četiri visoko interaktivne radionice u trajanju od po 4 sata. Prvi ciklus obuke kreće 13. aprila, a prijave su u toku.
Besplatna radionica komunikacije

Već tradicionalno CEPORA pruža madima priliku da besplatno unapređuju svoje veštine komunikacije kroz četvorodnevni, visoko interaktivni trening “Škola komunikacije”. Sa mladima rade stručni predavači koji ih, kroz serije vežbi i igri, vode kroz teme treninga, tako da učesnici na radionicama zaista imaju priliku da vežbaju primenu znanja i time razvijaju svoje veštine.

“Do sada je u ovom programu učestvovalo 140 mladih. Interaktivnost, zabava, edukacija, pristupačnost, zadovoljstvo – glavni su elementi koje ističe svaka grupa polaznika, a oni svoje utiske dele i sa drugima, te veliki broj novih učesnika dolazi preko preporuke mladih koji su program već prošli. To je za nas zaista najbolja reklama i potvrda da ono što radimo sa njima mladima stvarno znači”, ističe Lidija Bukvić, programski direktor Cepore.

Teme koje se obrađuju u Školi komunikacije su emocionalna pismenost, aktivno slušanje, asertivnost i rešavanje konflikata. Svakoj temi posvećena je po jedna radionica.

Mladi se za Ceporinu Školu komunikacije mogu prijaviti preko onlajn formulara: Prijava

Projekat sprovodi beogradski CEPORA – Centar za pozitivan razvoj dece i omladine (www.cepora.org), koji svojim aktivnostima već sedam godina doprinosi pozitivnom razvoju dece i omladine i nosilac je brojnih projekata iz ove oblasti.

Obuka počinje od 13. aprila 2019. a mesto održavanja je Palata Beograd (Beograđanka), VI sprat (Gnezdo), Masarikova 5.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: