Besplatna online obuka RAZUMEJ JAVNE! iz javnih finansija i javnih nabavki

Institut za razvoj i inovacije uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država će održati besplatnu online obuku RAZUMEJ JAVNE! za sve zainteresovane novinare, studente i zaposlene u nevladinom sektoru za oblast javnih finansija, javnih nabavki i novinarstva.
razumej javne

Besplatna online obuka RAZUMEJ JAVNE! će biti održana 29. maja. 2021. godine. Cilj obuke je da pomogne u unapređenju znanja iz praćenja lokalnih i republičkih javnih finansija i javnih nabavki.

Institut za razvoj i inovacije planira da cilj obuke ostvari kroz:

  1. Predavanje predavača iz oblasti javnih finansija, javnih nabavki i novinarstva;
  2. Kreiranje zajednice učesnika obuka iz svih 8 gradova, predavača, zaposlenih u Institutu za razvoj i inovacije putem društvenih mreža gde će se aktivno razmenjivati znanje, informacije, kao i pružiti podrška u praćenju oblasti javnih finansija, javnih nabavki i novinarstva;
  3. Stručne savete u radu i pripremi tekstova i ostalih sadržaja od strane stručnjaka iz Instituta za razvoj i inovacije u trajanju od dve godine.

U julu mesecu učesnici svih obuka dobiće specijalno izrađen Priručnik u praćenju javnih finansija.

Rok za prijavu na besplatnu online obuku RAZUMEJ JAVNE! traje do 23. maja. u 23.59 časova, a prijava se vrši putem ovog linka.

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: