Be Smart and Start – TOP 5 tajni uspešnih preduzetnika

Studentski evropski forum AEGEE-Niš će u periodu od 27. do 29. maja organizovati konferenciju Be Smart and Start top 5 tajni uspešnih preduzetnika uz podršku Naučno-tehnološkog parka Niš. Konferencija se će se održati u konferencijskog sali Naučno-tehnološkog parka Niš.
Be Smart and Start

U periodu od 27. do 29. maja 2022. održaće se projekat Be Smart and Start TOP 5 tajni uspešnih preduzetnika u konferencijskoj sali Naučno-tehnološkog parka Niš. Konferenciju organizuje studentski evropski forum AEGEE-Niš uz podršku Naučno-tehnološkog parka Niš.

U pitanju je trodnevna konferencija o preduzetništvu, koja se bavi temom podsticanja preduzetničkog duha kod mladih, upoznavanja sa početnim koracima u pokretanju sopstvenog biznisa i potrebnim veštima. Cilj je da se kroz edukaciju, niz predavanja i jednodnevnu radionicu, utiče na širenje svesti i informisanje mladih o načinu i benefitima pokretanja sopstvenog biznisa, kao i da određen broj mladih izađe sa nekom idejom o pokretanju sopstvenog biznisa.

Projekat Be Smart and Start TOP 5 tajni uspešnih preduzetnika je planiran da ima limitiran broj učesnika na 60 zbog bolje organizacije praktičnog zadatka koji je planiran za treći dan. Učesnike sprovodi kroz tri tematike, sa ciljem da pokaže ne samo kako početi već i šta raditi nakon toga; radiće na potrebnim veštinama za uspešno vođenje preduzeća, naučiti kako se piše biznis plan, učiće o marketingu i dr.

Predavači su mladi ljudi koji su i sami prošli kroz sve faze a danas su jako uspešni u tome što rade. To su Uroš Mikić CEO & Webflow Expert za Flow Ninja doo, Miša Vučković Creative Director za Agency101  i Milica Jovanović Kreativna preduzetnica i vlasnica preduzeća. Njima će se pridružiti i kolege sa dugogodišnjim iskustvom. A 29. učesnici će imati priliku da sve što su prethodna dva dana čuli iskoriste tako što će timski izraditi biznis plan i dati elevator pitch za članove žirija.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem linka koji se nalazi u opisu profila na Instagram stranici AEGEE-Niš (@aegee_nis),a prijavni formular nalazi se i ovde.

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: