AIBG Belgrade – intenzivno studentsko programersko takmičenje

Udruženje studenata tehnike Evrope, BEST Beograd ove godine organizuje četvrto po redu programersko takmičenje Artificial Intelligence BattleGround - AIBG Belgrade 10. i 11. decembra na Univerzitetu Metropolitan. Projekat AIBG Belgrade je intenzivno programersko takmičenje timskog karaktera namenjeno studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta širom Srbije. Timovi će imati 20 časova za programiranje inteligentnog igrača, kojim će se kasnije međusobno boriti sa suparničkim timovima za vredne nagrade. Cilj takmičenja jeste da studentima pružimo priliku da pokažu svoje znanje i prošire svoje iskustvo u oblastima programiranja i veštačke inteligencije.
AIBG Belgrade

Lokalna grupa Udruženja studenata tehnike Evrope — BEST Beograd, po četvrti put sa ponosom organizuje AIBG Belgrade (Artificial Intelligence BattleGround Belgrade), intenzivno studentsko programersko takmičenje na polju veštačke inteligencije.

AIBG Belgrade održaće se 10. i 11. decembra na Univerzitetu Metropolitan, gde će timovi imati na raspolaganju 20 časova za izradu inteligentnog igrača (bot-a), koji će se boriti sa botovima suparničkih timova u zadatoj video igri i tako odrediti pobednika takmičenja, kog očekuje nagrada u iznosu od 100.000 RSD.

Takmičenje je namenjeno studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta iz cele Srbije, sa ciljem da im pružimo priliku da pokažu svoje znanje i prošire svoje iskustvo u oblastima veštačke inteligencije i programiranja. Kompanije Vroom i Qcerris biće pokrovitelji takmičenja.

AIBG Belgrade

Udruženje studenata tehnike Evrope je međunarodna, neprofitna, apolitična studentska organizacija koja broji 92 lokalne grupe u 33 zemlje. Od svog osnivanja 2003. godine, lokalna grupa BEST Beograd omogućava povezivanje, razmenu i saradnju sa studentima iz cele Evrope.

Ne propusti priliku da osvojiš vredne nagrade, zato nam se pridruži 10. i 11. decembra.

Prijave su otvorene u periodu od 3. do 21. novembra na ovom sajtu. Okupi tim i prijavi se!

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: