Danas je 
sreda, februar 21, 2018. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Studentske prakse u Srbiji

Studentske prakse u Srbiji

Prijavite se za trinaesti ciklus stručne prakse u opštini Čukarica

Kancelarija za mlade opštine Čukarica organizuje trinaesti ciklus stručne prakse namenjen studentima završnih godina visokoškolskih ustanova i diplomcima sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji opštine Čukarica.

Novi ciklus programa prakse u grčkim kompanijama “Grčkom inicijativom do radnog iskustva”

Pod patronatom Ambasade Grčke u Beogradu, Helensko privredno udruženje Srbije u saradnji sa Univerzitetom u Beogradu – Centrom za razvoj karijere, četvrtu godinu zaredom organizuje tromesečnu praksu za studenate u kompanijama-članicama Udruženja.

Konkurs za praksu za 16 mladih sa invaliditetom

Forum mladih sa invaliditetom poziva sve zainteresovane mlade sa invaliditetom sa teritorije grada Beograda da se prijave na konkurs za pohađanje prakse.

Prijavi se za PutujSigurno praksu i postani SEO kopirajter

Turistički portal Putuj Sigurno te poziva na jedinstvenu praksu u SEO oblasti digitalnog marketinga. Ukoliko voliš pisanu reč, zanima te optimizacija za pretraživače i pritom želiš da stekneš praktična znanja o tome kako pisati tekstove koji će biti čitani i dobro pozicionirani u pretrazi, prijavi se! Pogledaj detalje o šestomesečnoj kombinaciji neplaćene i plaćene prakse, sa mogućnošću zaposlenja.

Stručna praksa Asistent u laboratoriji

Hutchinson je francuska komanija sa tradicijom dugom 160 godina, a posluje u više od 25 zemalja Evrope, Azije i Amerike. U našoj fabrici u Rumi bavimo se proizvodnjom gumenih creva i plastičnih cevi za automobile, a naši kupci su svetski lideri u automobilskoj industriji - Suzuki, Mercedes, Jaguar, Land Rover, Reno, Pežo, Fiat.

Konkurs za poziciju koordinatora/ke na projektima

Beogradska otvorena škola raspisuje konkurs za poziciju Koordinator/ka projekata u okviru Programske oblasti Unapređivanje zapošljivosti.

Praksa u Fondaciji Tempus u Grupi za mlade

Fondacija Tempus pruža priliku mladima da steknu praktično iskustvo sa omladinskom komponentom Programa Erazmus+. Konkurs se raspisuje za praktikanta za Grupu za mlade koja sprovodi aktivnosti u okviru omladinske komponente Erazmus+ programa.

Delhaize Serbia d.o.o. Praktikant – Merchandising koordinator

Kompanija Delhaize Serbia d.o.o. raspisala je konkurs za praksu na poziciji Praktikant – Merchandising koordinator. Rok za prijavu je 20.1.2018.

Fondacija Katalist Data Verification Intern

Fondacija Katalist raspisala je konkurs za praksu na poziciji Data Verification Intern. Rok za prijavu je 26.1.2018.

Fondacija Katalist Social Media Intern

Fondacija Katalist raspisala je konkurs za praksu na poziciji Social Media Intern. Rok za prijavu je 26.1.2018.
57,580FANOVAPRATI NAS
2,172PRATILACAPRATI NAS
686PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE