Naftna industrija Srbije a.d. – Praktikant u regrutaciji i selekciji

Kompanija Naftna industrija Srbije a.d. raspisala je konkurs za praksu na poziciji Praktikant u regrutaciji i selekciji. Rok za prijavu 01.06.2018.

Naftna industrija Srbije a.d.
Pozicija Praktikant u regrutaciji i selekciji
Broj mesta 1
Lokacija Beograd

Opis

Asistiranje regruterima u procesu traženja, predselekcije i selekcije kandidata, kao što su čitanje biografija, izrada tabela o kandidatima, pozivanje i komunikacija, organizacija testiranja, različiti administrativni poslovi vezani za regrutaciju i slično…

Uslovi

Studenti završnih godina IV godine Osnovnih studija ili Master-a – Filozofski fakultet, Fakultet organizacionih nauka, Ekonomski fakultet, Fakultet bezbednosti

Način prijave

Mole se zainteresovani da pošalju CV na e-mail: ivana.keselj@nis.eu i nakon izvršene prijave popune formular na linku: http://goo.gl/forms/dwFQt48cpV

Rok za prijavu 01/06/2018
Trajanje 3 meseca
Planiran početak 18/06/2018

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»