Dođi, učestvuj, kreiraj – pokaži primer za mir nenasilje i pravdu

Organizatori pozivaju sve mlade na Međunarodni omladinski kamp koji se održava u sklopu velike: "Mirovne manifestacije Sarajevo 2014."

Kamp će se održati u periodu od 6. do 9. juna 2014. na Ilidži –  poznatom sarajevskom izletištu. Radne aktvnosti kampa će biti: obrazovne (predavanja i diskusije o nenasilju), umetničke (muzički koncerti) i sportske (takmičenja).

Možete se prijaviti pojedinačno ili u grupama. Za prijavu potrebno je navesti ime i prezime, kontakt, i broj osoba koje čine tim.
Kamp je samoorganizujući događaj, to podrazumeva da možete predložiti neku svoju aktivnost (sportsku, umetničku ili radionicu o neneasilju) i to u prijavi navesti. Radni jezik kampa je engleski, s tim da radimo na tome da obezbedimo prevodioce –  volontere na naše jezike. Očekuje se dolazak velikog broja madih iz Austrije, Nemačke, Italije, SAD, UK i ostalih zemalja.

Participacija za učesnike iz BiH košta 5 eura, za mlade iz Srbije 5 eura, za mlade iz EU 40 eura (o načinu uplate pogledajte informacije na zvaničnoj stranici).

Aplikaciju možete poslati na youth@peaceevent2014.eu (molimo Vas da pošeljete Vaše aplikacije do kraja mjeseca aprila).

www.peaceeventsarajevo2014.eu

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: