Enormna Blajsna solistički koncert

Mladi bend Enormna Blajsna poziva vas na svoj solistički koncert na Kalemegdanu u muzičkom paviljonu, u petak, 19. juna sa početkom u 20 časova.

Bend će vernoj publici predstaviti svoj dosadašnji rad, pre nego što objavi singl propraćen spotom, a koji će bend uvesti u snimanje prvog albuma.

“Jako smo uzbuđeni što ćemo imati priliku da zablajsnamo na Kališu, nadamo se da će ljudi osetiti pravu blajsnu i uživati sa nama.” – kažu članovi benda Enormna Blajsna.

Enormna Blajsna je bend osnovan 2012.godine u Beogradu. Ova mlada šestorka je već za svoje tri godine rada ostavila traga za sobom u vidu snimljenog EP-a pod nazivom “Trenutak” i tri singla koji su naišli na odlične kritike kod publike.

Enormna Blajsna pruža jedno od onih iskustava o kojima se priča dugo nakon koncerta, a energija, emocije, gruv, prijateljstvo i, kako to sami zovu, “Blajsna”, koja vlada među njima na bini, je nešto što ih izdvaja iz mora izvođača i autora na našim prostorima.

Pored mnogobrojnih nastupa i osvojenih nagrada bitno je napomenuti da je Blajsna pobednik ovogodišnjeg muzičkog konkursa “Jedra” pod organizacijom Mascom Records-a I Mikser Festivala. Takođe, Enormna Blajsna je nastupila na ovogodišnjem Mikser Festivalu pod nazivom “Neizdrž” na Open Stage-u, zajedno sa mnogim velikanima današnje scene. Pored nastupa i nagrada, talenat ovog benda prepoznali su i mediji, pa se kao najbitnije gostovanje izdvaja učešće u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: