Panel i „Speed dating“ na temu Networking-a

Dom kulture Studentski grad, Work&Travel agencija Student Adventures i portal Studentski život pozivaju vas na upoznavanje i razgovor na temu umrežavanja u Domu kulture Studentski grad, u petak, 25. marta u Klubu Magistrala sa početkom u 18 časova.

Tema našeg prvog druženja biće Networking. Networking (umrežavanje) podrazumeva širenje mreže poznanstava, aktivnost koja vam sigurno može koristiti tokom studija i kasnije tokom potrage za poslom. Najveća korist od networkinga se krije u susretu s ljudima koji su „prošli ono što mi prolazimo“ i koji nam mogu preneti svoja iskustva i dati korisne savete. Umrežavanje je mnogo više od pojavljivanja na događajima i upoznavanja sa najrazličitijim ljudima.

Svi zainteresovani imaće priliku da se upoznaju sa konceptom Networkinga i mogućnostima umrežavanja. Pričaćemo o ličnim iskustvima i ličnim poduhvatima – sa ciljem da ovu temu predstavimo u novom svetlu. Događaj će biti realizovan iz dva dela. Prvi deo će biti razgovor sa panelistima na temu umrežavanja i ličnog iskustva, dok će drugi deo druženja biti realizovan u vidu „speed datinga“, odnosno prijavljeni učesnici će imati mogućnost da sa panelistima razmene ideje i pitaju za savete 1-na-1.

Ideja panela je da unapredi lični i profesionalni razvoj mladih.

Na panelu ćete imati priliku da čujete predstavnika Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu, Marijanu Aksentijević ispred Poslovno-tehnološkog inkubatora tehničkih fakulteta Beograd (BITF Beograd), Zoju Stojković (EKOF Media group), Kristinu Jovanović (Account Executive, Degordian), Dragišu Nikolića (vlasnik agencije Student Adventures), Pajazita Pomaka (stručnog saradnika Centra za karijerni razvoj FPN-a).

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave za učešće na panelu i „speed dating“ delu.

Broj mesta za „speed dating“ sekciju je ograničen, a zainteresovani mogu da se prijave putem formularana sledećem linku http://goo.gl/forms/ZSHJz45ccM

Pridružite nam se u petak i postanite svesni svojih mogućnosti za kreiranje promene!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: