Treći Mountain Music Fest na Divčibarama – Razmrdaj čula!

Nakon velikog prošlogodišnjeg uspeha, Mountain Music Fest se treću godinu zaredom i ovog avgusta održava na Divčibarama, nedaleko od Valjeva.

Kroz nesvakidašnji spoj muzike, avanture i prirode, ovaj dnevni, internacionalni festival nudi brojne umetničke i rekreativne sadržaje, daleko od gradske vrućine i gužve.

Na glavnoj bini smenjivaće se izvođači: Kolja, Kanda kodža i Nebojša, Đorđe Miljenović, italijanski Pashmak, Manivi, Alice in WonderBand, Malpkikk, a za ljubitelje malo drugačijeg zvuka – tu je Vinyl stage i beogradski White City Soul.

Pod sloganom “Razmrdaj čula”, ovaj muzičko-planinski festival pored nastupa sjajnih muzičara, organizuje i mnoštvo različitih programa za sve uzraste, bilo da ste ljubitelji adrenalina, nauke, sportskih nadmetanja, društvenih igara ili plesa. Avantura park, Orijentiring, Zip line, Streličarstvo, Na pivu sa naučnikom, Yoga, Papirologija, Lutkica Kašičica, samo su neki od dodatnih sadržaja koji očekuju posetioce svih generacija na Ski stazi Crni vrh, na planini Maljen.

Mountain Music Fest počinje u subotu, 18. avgusta u podne i trajaće do jedan posle ponoći. Karte se prodaju na samom ulazu na festival po ceni od 500 dinara, a ulaz za mlađe od 10 godina je besplatan.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: