Poznata je ovogodišnja tema KST-ovog maskenbala – Alter ego!

Jedna od najdugovečnijih beogradskih manifestacija, 43. po redu maskenbal Kluba studenata tehnike, održaće se u subotu 24. decembra, a poznata je i ovogodišnja tema – Alter ego.

Prošlogodišnji maskenbal održan je na 13 bina i ugostio je skoro 5.000 ljudi, a sve karte, sa dodatnim kontigentom, su rasprodate nekoliko dana pre samog događaja. Prodaja karata će i ove godine funkcionisati kao prethodnih, 11. novembra u 20h održaće se prvi krug onlajn rezervacija karata, koje mogu da kupe svi sa ovogodišnjom članskom kartom kluba. Cena karte je tada 700 dinara, a moguće je rezervisati najviše dve karte.

Da bi postali član kluba potrebno je da sa indeksom dođete u prostorije kluba radnim danom od 9-17h, ili od srede do subotu od 23-02. Karte će se na kraju po višim cenama naći i u slobodnoj prodaji.

Takođe, tradicionalno, raspisan je i konkurs za predlog plakata maskenbala. Potrebno je da plakat bude udrađen u dve boje (CMYK format), veličine 88X68 cm, sa gustinom štampe 300 dpi. Bendove, nazive bina, sponzore i sve druge potrebne informacije možete preuzeti sa nekog od starijih plakata. Svoja rešenja za plakat šaljite na imejl maskenbal@kst.org.rs u manjem i JPEG formatu. U prijavi obavezno navedite ime i prezime, kao i broj telefona. Konkurs traje do ponedeljka, 14. novembra, a sve dodatne informacije možete dobiti preko maila maskenbal@kst.org.rs. Pobednički predlog dobija tri karte za maskenbal, drugoplasirani dve, a trećeplasirani jednu kartu.

Ceo line-up sa spiskom izvođača i bina, biće objavljen uskoro.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: