Ovo su tehno legende koje se vraćaju na Lovefest

Ima neka tajna veza, između di-džejeva i lokacija na kojima puštaju muziku, i često, zbog specifične lokacije ili mase koja potpuno otkine na nečiji set, izvođači vole da se vrate na mesta gde su osetili posebnu konekciju sa publikom.

Za mnoge svetske zvezde, jedno od takvih su i Lovefest i Vrnjačka Banja, festival u Evropi prema kome su mnogi bili skeptični, a onda se na prvu pesmu zaljubiliu masu, lokaciju i magična jutra u parku.

Sven Vath – posle debija za pultom Lovefesta, odmah je pitao kada se ponovo vraća u Banju

Otac elektronske muzičke scene “Papa Sven” ponovo će zapaliti veličanstvenu Fire binu. Di-džej i živa legenda, svih ovih godina poznata po svom jedinstvenom muzičkom pristupu i setovima koji uvek iznenađuju.Vlasnik jekultnih klubova, Omen i Cocoon,koji su postali sinonim undergaund zvuka. Svaka puštena ploča u njegovom setu kao prava relikvija odzvanja klubskom istorijom koju Sven dragoceno čuva u sebi. Ono što on uvek napominje je da će njegovo srce zauvek pripadati publici!Posle svog nastupa 2016. na glavnoj bini najvećeg festivala ljubavi, Sven Vath je uz srca svojih vernih poklonika zapalio i svoje, zbog čega neskromno potvrđuje veliko zadovoljstvo povratku na ovogodišnje Lovefest izdanje.

Loco Dice –za ovogodišnje izdanje Heineken lovefesta spremio posebno iznenađenje

Uvek uzbudljivi Loco Dice definitivno spada u najinteresantnije artiste, zbog čega uz sebeima hordu vernih klabera. Svoju životnu dinamiku odlično preslikava inovativnim di-džej setovima po kojima se od početka izdvaja. Vlasnik je prestižne izdavačke kuće „Desolat“ čija izdanja su nezaobilazni deo kejseva svih najvećih svetskih imena. Poslednja dva nastupa, ovog majstora svog zanata ostavila su za sobom bezbroj pozitivnih komentara publike i ništa manje pozitivnu impesiju ovog sada već omiljenog izvođača. Kako bi ispunili želje svih, Loco Dice je ponovo među headliner-ima dvanasetog Heineken Lovefest izdanja sa već, kako sam kaže, pripremljenim iznenađenjem.

 Pan-Pot – miljenici srpskih klabera koji će i ovu letnju turneju zaokružiti na Lovefestu

Dobro poznati di-džej dvojac koji se već godinama nalazi na samom vrhu piramide najtraženijih, vraća se na najvatreniju binu u zemlji.Kako se muzički trendovi menjaju, ovaj tehno dvojac ostao je veran svom zvuku i jedina vodilja su im emocije i povratna energija sa densflora. Nikako ne smemo propustiti činjenicu da mnoga ženska srca ni malo ne ostaju ravnodušna tokom nastupa ovog dosta izazovnog i kako kažu, skoro božanskog di-džej dvojca.Posle dve godine i seta koji se još uvek prepričava, ponovo ćemo ih slušati kao jedne među najvećim imenima Fire bine i tim povodom Pan-Pot svojim vernim poklonicima poručuje da ih očekuje nezapamćeni tehno spektakl.

Dubfire –ponovo najavljuje nezapamćen set

Jedno od imena koje ne treba mnogo predstavljati iz razloga što njegova dugačka karijera i preobimna biografija govore same za sebe. Od samog početka i projekta Deep Dish ređaju se uspesi koji se prirodno nadovezuju i u samostalnom, Dubfire projektu. Poznatiji po svom minimalnijem techno zvuku, jedan je među miljinicima ozbiljnijih klabera. Od njegovih setova može se očekivati velika preciznost, istančanost sluha i muzička priča ispričana od početka do kraja.Dubfir-ov nastup iz 2015. ostao je zapamćen kao jedan od najboljih njegovih nastupa u Srbiji, čemu je sigurni smo doprinela jedinstvena lokacija i energija Fire bine. Baš iz ovih razloga, sa punim pravom ništa manje od njega ne očekujemo na ovogodišnjem Lovefest izdanju.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: