KPTM i Rainbow party – Vanja Bursać i Markiza De Sada

Klub KPTM u saradnji sa organizacijom Rainbow party vas poziva da ove subote 17. septembra od 23 časa širite pozitivnu energiju sa Vanjom Bursać i Markizom De Sadom pod otvorenim nebom u bašti KPTM-a.

Ove večeri specijalno za vas naoružale su se dve divne dive Markiza De Sada i Vanja Bursać koje se specijalno za ovaj party uveliko energično pripremaju.

Markiza De Sada je fatalna zavodnica kojoj je tesko odoleti! Ona je vanbračno čeljade ruskog revolucionara i nemačke aristokratinje. Priča se da je u naletu strasti ubila ljubavnika i od tada luta gradovima Evrope u potrazi za zabavom. Sumnjivog morala, nezasitih seksualnih apetita, nepobediva je u obaranju ruke, vešta sa mačem i prva u ispijanju cele boce absenta.

Obavljena velom misterije, besprekornog stila, pažljivo bira svoje društvo i nikuda ne ide bez vozača.

Napomenimo da je Markiza u Studiju 54 bila počasni gost. Iako je u njemu uglavnom partijala i hipnotisala ostale posetioce svojom pojavom, Markiza je više puta i nastupala kao DJ u Studiu 54, a posetiocima bašte KPTM-a će u subotu 17.9. predstaviti čarne disko hitove uz koje su svojevremeno đuskale Divine i Grace Jones na njenim njujorškim žurkama.

Nama veoma draga Bursaćeva, umetnica, uvek okićena Bursaće nakitom, izoštrenog je sluha i ove subote biće naoružana ozbiljnim i jakim RnB materijalom koji će vas terati da uvek poželite još!

Pored naših divnih dama, ove večeri smo za vas pripremili i gosta iznenađenja.
Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook eventu.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: