Beer Garden otvoren do 28. avgusta donosi još brojne koncerte!

Četvrti Beer Garden koji se održava na samom početku makiške strane Ade Ciganlije, u saradnji sa SubBeernim Centrom, od 4. jula okupio je ogroman broj izvođača i posetilaca, a ovog petka hedlajne je Repetitor, a u subotu Ana & The Changes i Sana Garić.

Ana Ćurčin je početak godine obeležila koncertom na prestižnom Eurosonic festivalu u Holandiji, a leto serijom nastupa u Rumuniji. Sa kompletnim bendom Ana & The Changes u subotu, 11. avgusta, nastupiće prvi put na Adi Ciganliji. Grupu čine Goran Antović, Marko Cvetković, Marko Benini i Ana Ćurčin.

Publiku će u subotu rasplesati Sana Garić, koju su posetioci SubBeernog centra već upoznali tokom zimske sezone u Cetinjskoj 15. Letnju baštu ovog kluba, na Adi Ciganliji, oplemeniće nastupom sa bendom, sa kojim je u međuvremenu nastupala širom regiona.

Beer Garden je ove godine otvoren do 28. avgusta, ali u periodu trajanja Belgrade Beer Fest-a, kao i dan posle toga, od 15. do 20-og avgusta, ova manifestacija neće biti aktivna. Prvi nastup nakon toga je DEMO BUNT u utorak 21. avgusta.

Neki od predstojećih nastupa na Beer Gardenu:

08/08 The ROAD DOGS – blues from Minsk,Belarus
09/08 Gitarinet
10/08 Repetitor + Prototip
11/08 Ana & The Changes + Sana Garić
12/08 Texasflood Belgrade
13/08 Ljubičice&Co. + Buč Kesidi

14/08 DEMO BUNT – svakog utorka u saradnji sa Bunt Rock Festivalom (RTS) nastupaju istaknuti demo bendovi

Podsećamo da je ulaz na sve koncerte na Beer Gradenu BESPLATAN.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: