Nagradni konkurs za dizajn logotipa za portal Studentski život

Portal Studentski život poziva sve studente grafičkog dizajna i sve zainteresovane mlade da se prijave za nagradni konkurs za izradu novog logotipa za portal Studentski život. Autor pobedničkog rešenja biće nagrađen sa 12.000 dinara.

Tražimo originalno grafičko rešenje, primenjljivo za veće i manje formate, štampane i elektronske medije, koje će na kreativan i zanimljiv način dočarati sve ono što studentski život predstavlja, od predavanja i ispita do studentskih žurki i putovanja.

Nakon predstavljanja redizajniranog portala želimo da upotpunimo izgled portala potpuno novim logotipom, zato pozivamo sve mlade umetnike i dizajnere da se prijave na konkurs i predstave nam svoje najkreativnije rešenje. Želimo da vidimo moderna i mladalačka, ali istovremeno profesionalna rešenja logotipa.

Podstičemo učesnike konkursa da sami predstave svoja rešenja i ideje koje će simbolizovati studente, obrazovanje, životni stil studenata s jedne strane, kao i profesionalni medijski servis sa druge strane.

Kada je reč o kreativnosti i detaljima, učesnici imaju apsolutnu slobodu, ali možemo vam pomoći i reći da volimo vesele i jarke boje, moderan dizajn koji će se savršeno uklopiti u naš web portal i zvanične stranice na društvenim mrežama, ali i sve štampane i promotivne materijale.

Logotip treba da sadrži ime portala Studentski život, natpis mora biti jasan i čitljiv. Uz završen rad potrebno je poslati i link fonta koji je korišćen.

Propozicije konkursa:

  • Logotip treba da predstavi duh portala Studentski život,
  • Logotip mora biti originalno delo autora i ne sme sadržati delove nijednog drugog autorskog dela,
  • Logotip treba da sadrži naziv portala i parolu: Zakoračite u svet studentskih informacija,
  • Logotip mora imati mogućnost skaliranja od velikih formata (plakata, panoa…) do malih (flajeri, štampani materijal…),
  • Mora biti jednako izražajan, kako u boji tako i u grayscale-u,
  • Konkursni rad mora biti dostavljen u JPEG, PDF ili TIFF formatu u visokoj rezoluciji (300 dpi) na e-mail adresu Studentskog života, sa podacima o autoru/autorskom timu (poseban dokument),
  • Podaci o autoru/autorskom timu moraju sadržati: ime i prezime, e-mail adresu, broj telefona,
  • Predajom rada učesnici prihvataju sve propozicije konkursa.

Nagrada:

Autor pobedničkog rešenja biće nagrađen sa 12.000 dinara.

 

Sve dodatne informacije o konkursu možete dobiti pozivom na broj 062 282 282 ili putem mejla na portalstudentskizivot@gmail.com.

Rok za predaju logotipa je 18. januar 2016. godine.

Radove slati na mail: portalstudentskizivot@gmail.com

Rezultati će biti objavljeni 29. januara 2016. godine na portalu Studentski život.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: