Virtuelni sajam obrazovanja “Na koji ćeš faks?”

U toku je najveći virtuelni sajam obrazovanja „Na koji ćeš faks“ u organizaciji Friendly HR-a, koji će trajati sve do 1. oktobra.
Na koji ćeš faks?

Zbog trenutnog stanja i nemogućnosti održavanja uobičajenih promotivnih događaja, visokoškolske ustanove su sprečene da se adekvatno predstave maturantima srednjih škola i njihovim roditeljima, stoga je sajam „Na koji ćeš faks“ nastao kao rešenje tog problema, piše u saopštenju organizatora.

Cilj projekta je dopretio do svih učenika i njihovih roditelja, bez obzira na njihovo mesto boravišta. Pristup za sve posetioce je potpuno besplatan i registracija nije neophodna. Sajmu se pristupa putem linka sa mobilnog telefona ili računara, a jedino je potrebna internet konekcija. Svi posetioci će moći da se informišu o uslovima upisa, studijskim programima i direktno komuniciraju sa predstavnicima visokoškolskih ustanova.

Virtuelni prostor u kome se sajam održava je podeljen u tri dela. Prvu prostoriju čini info pult na kome se posetioci mogu informisati i odabrati u koji od preostala dva dela sajma žele da odu. Druga prostorija predstavlja izlagački deo na kome se nalaze štandovi učesnika gde posetioci mogu videti ko su sve učesnici sajma i klikom na željeni štand pristupiti istom. Treća prostorija je konferencijska sala gde će biti prikazivani video materijali i emitovane live diskusije, podkasti i vebinari koji budu organizovani za vreme sajma.

Sajmu “Na koji ćeš faks?” se može pristupiti putem linka i tom prilikom je moguće informisati se o svemu vezano za akademski i karijerni razvoj.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: