Studentima FON-a dodeljena prestižna Svetosavska nagrada za 2021. godinu

Studenti Fakulteta organizacionih nauka su osvojili prestižnu nagradu za 2021. godinu za osvojeno prvo mesto na svetskom takmičenju u rešavanju studije slučaja.
FON

Studenti Case Study Club-a FON-a: Zorana Dulović, Sergej Stanišić, Dragan Stojanović, Tamara Đorđević i Mina Petrović postali su nosioci Svetosavske nagrade za 2021. godinu za osvojeno prvo mesto na svetskom takmičenju u rešavanju studije slučaja u oblasti cirkularne ekonomije za tekstilnu industriju: Global Circular Challenge 2021.

Ovu prestižnu nagradu, koje dodeljuje Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao priznanje za doprinos kvalitetnom obrazovanju i vaspitanju, unapređivanju obrazovno-vaspitne prakse i razvoju naučnih dostignuća u oblasti obrazovanja i vaspitanja u Republici Srbiji svečano je uručio Prvi potpredsednik Vlade i ministar Branko Ružić 27. januara 2022. godine u Vladi Republike Srbije. Ceremoniji dodele Svetosavske nagrade prisustvovao i prof. dr Milan Martić, dekan FON-a.

Takmičenje je održano onlajn u periodu od 20. januara do 13. marta 2021. godine, a studenti Case Study Club-a FON-a su tokom takmičenja pobedili renomirane svetske univerzitete i škole kao što su: Univerzitet Stenford (Stanford University), Univerzitet tahnologije Masačusets (MIT – Massachusetts Institute of Technology), Univerzitet Kolumbija (Columbia University), Univerzitet Ohsford (Universtiy of Oxford), Londonska škola ekonomije i političkih nauka (London School of Economics and Political Sciences) i mnoge druge. Studenti FON-a mentorisani su od strane prof. dr Vesne Damnjanović i prof. dr Nataše Petrović.

Fakultet organizacionih nauka i portal Studentski život čestitaju dragim studentima i zahvaljuju im se na svemu što su učinili za Fakultet organizacionih nauka i Univerzitet u Beogradu! Želimo im puno sreće u budućnosti.

Dodatne informacije možete videti na ovom linku.

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: