Studenti studentima

Studenti studentima je edukativan projekat Udruženja studenata informatike FONIS, koji se tradicionalno održava već dugi niz godina, a za cilj ima prenošenje različitih znanja, kako iz IT oblasti, tako i iz menadžmenta i dizajna.

Projekat je namenjen studentima svih fakulteta u Srbiji koje zanimaju ove oblasti i žele da prošire svoja znanja i praktično ih primene. Glavna zamisao projekta jeste spajanje studenata koji žele da nauče ili usavrše znanja iz određene oblasti sa studentima koji svoje stečeno znanje iz te oblasti žele da podele sa drugima.

Ovogodišnji projekat se održava 15. i 16. oktobra na Fakultetu organizacionih nauka. Sastoji se od deset dvodnevnih radionica i panel diskusije na kojoj će stručnjaci iz kompanije Grid Dynamics podeliti svoja znanja i iskustva. Radionice prekrivaju različite oblasti od SEO-a i Agile-a, preko Figme i After Effects-a, do Python-a, Unity-ja, Jave, ASP.NET-a, Blockchain-a i React JS-a. Na njima će delegati imati priliku da od svojih kolega nauče o željenoj temi, dok će se oni kao predavači potruditi da razreše sve nejasnoće koje se jave tokom predavanja.

Na projektu ćete imati priliku da upoznate kolege sa sličnim interesovanjima i da se usavršite iz željene oblasti, a sve što je potrebno je dobro raspoloženje i želja za učenjem.

Prijave za učešće na projektu su otvorene do 9. oktobra na sajtu s2s.fonis.rs gde možete naći više informacija o projektu. Takođe, obaveštenja o projektu možete ispratiti i na našem Instagram profilu @fonis_fon.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: