Studenti, izgradite svoju budućnost!

Ukoliko ste mladi i tražite svoje mesto u ovom naizgled tmurnom nebu imamo sjajnu vest za vas. Build Yourself seminar vam pruža priliku da potpuno besplatno saznate sve tajne uspešnih ljudi i njihovih blistavih karijera, ali i kako da ostanete motivisani kada baš i ne ide sve po planu. Build Yourself seminar održaće se 8. decembra, u prostorijama Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Koncept seminara

Build Yourself je seminar koji organizuju mladi ljudi, pretežno studenti Univerziteta u Beogradu sa ciljem da svojim vršnjacima, kao i svima onima koji se tako osećaju pruže prave i kvalitetne informacije o svim mogućim situacijama, ali i usponima i padovima koji su sastavni deo trnovitog puta do uspešne karijere. 

„Tokom celodnevnih predavanja odgovorićemo na pitanja kako da lakše, efikasnije i efektnije postignete sve željene ciljeve i kako da se motivišete” stoji u najavi ovogodišnjeg Build Yourself seminara na zvaničnoj fejsbuk stranici.

Predavači

Seminar će biti realizovan kroz predavanja u kojima će vam svoje godinama sticano znanje i iskustvo građenja karijere prenositi u svojim branšama najeminentniji i najuspešniji ljudi. Neki od njih su poznata TV lica, neki su idoli omladine, nekidobitnici najvećih životnih bitki, a neki nosioci najvećih poslovnih priznanja, ali jedno im je zajedničko:

Niko od njih nije odustao na putu izgradnje svoje ličnosti!

Obećavajući korisne informacije, nova i jedinstvena znanja koja će vam pomoći u daljem razvoju, kako karijere, tako i ličnosti, ali i lep provod, kao i korisna poznanstva organizacioni tim vas poziva da posetite ovogodišnje izdanje Build Yourself seminara. Izgradite se!

Prijave će biti otvorene 25. novembra tačno u 20h, online su i obavezne!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: