Saznaj, deluj, reši – prijavi se i ti!

Želiš da naučiš nešto novo i upoznaš aktiviste iz cele Srbije koji razmišljaju kao i ti? Misliš da u tvom kraju postoje problemi, želiš da bude više edukativnih i kulturnih sadržaja ili prostora i stipendija za mlade - ovo je prilika da saznaš kako možeš dati svoj doprinos rešavanju ovakvih i sličnih pitanja.

Ukoliko imaš između 18 i 30 godina, živiš u Srbiji i imaš motivaciju, viziju i želju da učiš i menjaš program Saznaj, Deluj, Reši (SDR) je baš za tebe! Prethodno iskustvo nije neophodno, a program je potpuno besplatan.

Imaćeš mogućnost da upoznaš i družiš se sa mladima iz cele Srbije, čuješ različite korisne informacije od mnogih uticajnih stručnjaka i naučiš nove veštine koje će ti koristiti kako u akademskom, karijernom, a tako i aktivističkom delu života. Pored toga, dobijaš jedinstvenu šansu da uz mentorstvo i tehničke i finansijske resurse realizuješ svoju ideju ili pokreneš rešavanje nekog problema u svom kraju i povežeš se sa različitim akterima tvoje zajednice i šire. Na kraju SDR druženja, na Samitu Inovacija, imaćeš priliku da svoj projekat predstaviš drugima koji mogu da ti pomognu da nastaviš da gradiš svoje kapacitete, ali i tvoj kraj po tvojoj meri!

Nakon završenog programa dobićeš sertifikat potvrde učešća u programu koji možeš da dodaš u svoju radnu biografiju. Program traje devet meseci, ali u fazama, koje će kombinovati druženja uživo i onlajn sastanke čiji ce termini biti prilagođeni redovnim školskim ili akademskim aktivnostima

Prijava se popunjava KLIKOM NA OVAJ LINK, gde možeš pronaći sve instrukcije za prijavu – najkasnije do srede 31. avgusta do 15h. U okviru prijavnog formulara postoji pisani deo, a na neka od pitanja možeš da odgovoriš i u video formi. Više informacija pronađi na IFES sajtu i vodiču za prijavu.

Više informacija možeš dobiti i učešćem na info sesiji online i to u sredu 24. avgusta u 18.00 kojoj možeš da pristupiš OVDE.

Ukoliko imaš nekih nedoumica ili pitanja piši na imejl SDR@ifes.org ili detalje pronađi na Instagram stranici @Saznaj_Deluj_Resi.

Program Saznaj, Deluj, Reši sprovodi Međunarodna fondacija za izborne sisteme (International Foundation for Electoral Systems – IFES).

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: