Prijavite svoj tim za Hackathon 0x02

Na Računarskom fakultetu 23. maja biće održano takmičenje pod nazivom “Hackathon 0x02”. U pitanju je nadmetanje u programiranju u trajanju od 24 sata koje se po drugi put organizuje na ovom fakultetu i koje je otvoreno za sve između 18 i 26 godina.

Takmičenje je organizovano od strane nezavisnog tima studenata sa ciljem promovisanja takmičarskog programiranja, pružanja jedinstvenog praktičnog iskustva i povezivanja studenata iz oblasti programiranja. Reč je o timskom takmičenju studenata, gde će svaka ekipa imati 24 sata da napravi aplikaciju (bilo web, mobile ili desktop) na zadatu temu.

Prijave timova otvorene su do 18. maja na zvaničnoj web strani www.hackathon.rs.

Za svaku ekipu će biti obezbeđen prostor za rad i odmor, kao i neograničene količine hrane i pića u toku trajanja samog takmičenja. Aplikacije će ocenjivati stručni žiri u više različitih kategorija (kreativnost, realizacija, dizajn, funkcionalnost, lakoća korišćenja), a sve članove najbolje plasiranih timova očekuju vredne nagrade.

Pored podrške Računarskog fakulteta, potencijal ovog nadmetanja prepoznali su Microsoft Development Center Serbia i Devana Technologies, koji su sponzori takmičenja, a takmičenje je takođe podržala kompanija Koding.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: