Postanite deo prvog Art Weekend Beograd-a, budite volonter!

Art vikend Beograd/Art Weekend Belgrade je četvorodnevna manifestacija koja se održava na više lokacija u Beogradu i okolini  od 10. do 13. oktobra i koja za cilj ima promociju domaće savremene umetničke scene.

Nudimo vam:

– umetničko iskustvo na prvoj manifestaciji ovakve vrste u Beogradu

– druženje i mogućnost upoznavanja ljudi iz sveta savremene umetnosti i kulture, iz zemlje i inostranstva

-sertifikat o volontiranju koji ćemo dodeliti na zatvaranju festivala

 U zavisnosti od interesovanja i senzibiliteta, nudimo vam da nam se priključite u jednoj od navedenih oblasti:

– organizacija AWB (tehnička podrška, organizacija otvaranja AWB…)

– promocija festivala (deljenje promo materijala, predlozi za pisanje medijskih izveštaja, komunikacija sa predstavnicima medijima, kreiranje foto i video – materijala…)

– info pult (komunikacija sa publikom, doček gostiju i učesnika, informisanje o programima, vođenje art-tura…)

Art vikend Beograd / Art Weekend Belgrade je četvorodnevna manifestacija koja se održava na više lokacija u Beogradu i okolini  od 10. do 13. oktobra i koja za cilj ima promociju domaće savremene umetničke scene. Program se sastoji od posebno pripremljenih izložbi u galerijama, konferencijskog dela i pratećeg programa na raznim lokacijama u gradu, organizovanih art – tura i vođenja kroz izložbe.

Ukoliko želite da nam se pridružite, mladi ste, komunikativni, imate više od 18 godina, govorite engleski i uživate u umetnosti, kratku biografiju, motivaciono pismo i kontakt podatke pošaljite na jelena@gradbeograd.eu  sa naznakom Volontiranje na AWB. Konkurs je otvoren do 20. septembra, a kandidati koji budu prošli u drugi krug biće pozvani na intervjue 27. i 28. septembra. Za sva dodatna pitanja obratite se na gore navedeni mejl (kontakt osoba Jelena Pavlović, asistent na projektu).

Art Weekend Beograd vas čeka!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: