Pet minuta za tebe

Svaka mlada osoba, bilo kog pola, godina, zanimanja ili stepena obrazovanja treba da ima svojih pet minuta!

Pet minuta za tebe je nevladina i neprofitna omladinska organizacija koja je osnovana radi ostvarivanja ciljeva u oblasti brige o mladima i njihovog doprinosa razvoju ljudskih prava, rodne ravnopravnosti, mentalnog zdravlja, ekologije, preduzetništva, kulture i sporta.

Misija organizacije je osnaživanje mladih kroz organizovanje aktivnosti i događaja humanitarnog, edukativnog, ekološkog, sportskog i kulturnog karaktera. Vizija organizacije je zajednica u kojoj mladi koriste svoj potencijal kako bi uticali na promenu sveta u kome svi živimo na bolje.

Organizacija nudi mogućnost svojim članovima da se kroz brojne sektore (Marketing, Brending, HR, Logistika i drugi) upoznaju sa procesom organizacije događaja i realizacije projekata.

Pet minuta za tebe ima nameru da pomogne mladima da se karijerno razviju uz ohrabrujuće i podržavajuće okruženje. Pruža im pomoć prilikom razvoja njihovih znanja i veština, pronalaženja pravih aktivnosti za razvoj lične karijere i međusobnog umrežavanja.

Organizacija Pet minuta za tebe nudi mogućnost i osobama iznad 30 godina koje su profesionalne u oblasti kojom se bave, da kroz organizaciju postanu mentori članovima i prenose im svoje znanje kroz radionice, edukacije i rad jedan na jedan.

Sedište organizacije je „Deli“ prostor za kreativno delovanje, koji se nalazi na adresi Davidova 2a, 18000 Niš.

Članovi organizacije Pet minuta za tebe mogu postati osobe od 15 do 30 godina starosti sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, koje žele da rade na razvoju svojih talenata i veština kroz mentorstvo i rad sa drugim mladim ljudima i organizacijama. Organizacija je sjajna prilika za mlade koji žele da pronađu dodatne aktivnosti za sebe pored škole, fakulteta ili posla, a ne znaju odakle da krenu. Pre svega, organizacija je namenjena mladima koji su svestrani, bez predrasuda, spremni da prihvate različit karakter svojih vršnjaka i koji poseduju timski duh.

Prijave su otvorene do 01.05.2022. godine.

Formular za prijave se nalazi na ovom linku.

Instagram: @5minutazatebe

Mejl: 5minutazatebe@gmail.com

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: