Otvorene su prijave za četvrti Forum mladih lidera

Studentski parlament Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo i ove godine će, po četvrti put, organizovati “Forum mladih lidera” i to 28. marta 2020. godine u zgradi Škole, Ul. Vojvode Vlahovića 35b.

Forum će okupiti veliki broj mladih ljudi, prvenstveno studenata društveno-humanističkih nauka i učenika  završnih godina srednjih škola, sa ciljem da se kod njih poveća preduzetnički duh.

Mladi i uspešni lideri iz različitih oblasti će sa učesnicima Foruma podeliti svoja iskustva, sa krajnjim ciljem da se učesnici, nakon sticanja formalnog obazovanja, i sami pokrenu na uspeh. Učesnici Foruma će imati prilike da zajedno sa predavačima pronađu odgovore na mnogobrojna pitanja koja zaokupljuju njihovu pažnju i koja će im pomoći na putu ličnog napretka.

Generalni poktrovitelj ovog projekta je Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo, a pored mnogobrojnih partnera, projekat su podržali Ministarstvo omladine i sporta, Ministarstvo privrede i Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

Kotizacije za učešće se neće naplaćivati, ali je neophodno prijaviti se.

 Svim učesnicima će biti obezbeđeno posluženje, paket dobrodošlice i sertifikat o učešću na Forumu. Za sam kraj Foruma planirana je i nagradna igra u kojoj će najsrećniji učesnici dobiti više od 40 vrednih nagrada koje su obezbedili naši sponzori.

Prijave su dostupne na linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLMpBGlfQrl-o9wq0upy9MSpfYTL66mGq_LIE6lacE8WTTGw/viewform

Više o Forumu možete pročiatti na sajtu www.fml.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: